Forum Dive Trek Group

Kupię - jeden pierścień do rękawic do wklejenia SITECH

crowley - 02-05-2014, 19:13
Temat postu: jeden pierścień do rękawic do wklejenia SITECH
jak w temacie zakupie jeden pierścień do rękawic do wklejenia SITECH. Niestety mój się wygiął podczas transportu. chodzi dokładnie o ten pierścień:
Łukasz Błażejewicz - 03-05-2014, 10:40
Temat postu:
Mój plastikowy też raz się pogiął poadczas transportu, ale nie pękł na szczęście. Odkształciłem go i trzyma do dziś. Niestety nie widziałem nigdzie na sprzedaż samego plastikowego pierścienia w PL.
crowley - 03-05-2014, 11:42
Temat postu:
Łukasz Błażejewicz napisał/a:
Mój plastikowy też raz się pogiął poadczas transportu, ale nie pękł na szczęście. Odkształciłem go i trzyma do dziś.
mój odkształcił się do takiego stopnia, że jest taka "biała" rysa. niestety próbowałem to prostować, ale dalej się gnie - naruszyła się struktura materiału... nie można dostać jednego pierścienia - dlatego też piszę na forum...
Łukasz Błażejewicz - 03-05-2014, 12:00
Temat postu:
Rozumiem, że Twój padł na amen. Część zamienna nazywa się SiTech stiff ring.
U nas chyba nie dostępne, ale w UK można znaleźć np. tu i tu
Na Twoim miejscu zapytał bym głównego dystrybutora SiTech w Polsce, czyli Scubatech. Ponadto spróbuj wysłać zapytanie do lokalnych producentów suchych skafandrów.
crowley - 03-05-2014, 12:28
Temat postu:
Łukasz Błażejewicz napisał/a:
Rozumiem, że Twój padł na amen. Część zamienna nazywa się SiTech stiff ring.
U nas chyba nie dostępne, ale w UK można znaleźć np. tu i tu
Na Twoim miejscu zapytał bym głównego dystrybutora SiTech w Polsce, czyli Scubatech. Ponadto spróbuj wysłać zapytanie do lokalnych producentów suchych skafandrów.
ok dzięki popytam:) choć znając życie łatwiej będzie znaleźć u jakiegoś nurasa:P
crowley - 04-05-2014, 10:38
Temat postu:
ok, nieaktualne:) otrzymałem jeden pierścieńSmile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz