Forum Ogólne - Ostrzeżenie przed "Księżną Łeby" Tomasz Szymański - 23-07-2007, 18:21 Temat postu: Ostrzeżenie przed "Księżną Łeby"
Uprzejmie ostrzegam wszystkich zainteresowanych przed rezerwowaniem łódki pod nazwą"Księżna Łeby" Na przełomie lutego i marca dokonałem rezerwacji tej łódki na wrzesień na wyjazd nurkowy.Pan wszystko zapisał prosił o wysłanie meila z rezerwacją i informacjami.Wszystko zrobiłem jak trzeba.Umówilismy się na lipiec żeby wpłacić zaliczkę.Dzwonie do gościa w polowie lipca i słyszę żę pan zapomnial mnie zapisać i na mój termin wpisał już sobie wędkarzy. A ja rezerwację zrobilem na dwa dni włącznie z noclegami. Na moje sugestie że jadnak ja byłem pierwszy i że mieliśmy wszystko dogadane Pan zaczął kombinować że może popołudniu albo do kogoś innego by mnie chętnie odesłał.Generalnie dał mi do zrozumienia że mam pecha i że wędkarze mają pierszeństwo.Cały wyjazd najprawdopodobniej wziął w łeb bo teraz już raczej nie znajdę łódki na ten termin.Trudno jakoś przeżyjemy ale z usług tego Pana więcej nie skorzystam i innym nie polecam.pozdrawiam Tomasz Szymański SCN Dive devil Szczecin