Mam nadzieję, że dobrze ukryliście ciało...
Mam nadzieję, że kołowrotek się znajdzie, bo to kompletna żenada...
Darek DYNAR - 13-06-2014, 11:21
Temat postu:
cóż Jarek, chwila nie uwagi...na szczęście to był trening na Zakrzówku i symulowane sytuacje plus w porę zareagowałem. "Osobniki" na brzegu tłumaczyły, że swoje "znalezisko" właśnie chcieli z dumą zanieść do biura Zakrzówka
Zastanawiam się tylko, jak ten kołowrotek ktoś zajumał? Zostawiłęś go między nurkowaniami, zapomniałeś?
Może ma jakieś charakterystyczne cechy ( czasami klatkowe sa indywidualnie wykonane), to zapodaj zdjęcie. Może gdzieś na nurkowisku trafi się "szczęśliwy znalazca"
Mirek Kruczek - 13-06-2014, 18:06
Temat postu:
Kołowrotek był rozwinięty od skrzyni kursem 270 stopni ,rozwinąłem 138 m poręczówki i zostawiłem kołowrotek a do niego dopiąłem 2 poręczówkę na szpulce którą rozwinąłem około 40 m a tam do opony zamocowałem linkę z e szpulką . W środę po powrocie z z wycieczki tygodniowej zanurałem popłynąłem do skrzyni patrzę nie ma poręczówki ,obrałem kurs i płynę na miejsce pozostawienia kołowrotka , nie ma ! ? Dziś zanurałem znowu ale od drugiej strony ,znalazłem oponę nie ma szpulki ,ale co do niej nie jestem pewny w 100 procentach bo wizura 1/2 /3 metry więc mogłem pomylić opony , Więc jeszcze jutro raz sprawdzę szpulkę. ! W Krakenie pytałem wszystkich ,nikt nie dawał kołowrotka , Przy kołowrotku zostawiałem kartkę NIE ZABIERAĆ KOŁOWROTKA !!! Kolega w środę powiedział mi że znalazł moją kartkę , ale zostawiłem z 2, jedną w innym miejscu, gdzie jej kiedyś nie wziąłem . Więc nie wiem którą znalazł ? Poręczówkę robiłem bo wymyśliłem sobie że zrobię mapkę dzikiej strony Zakrzówka. I tak ją przenosiłem po 10/15 m w stronę dzikiej i opisywałem miejsca do mapki . Kursy ,przedmioty itp. Przy okazji Ćwiczyłem poręczowanie , Mapkę robiłem dla siebie ale z myślą że jak ktoś będzie chciał to sobie weźmie np. z Krakena . A kto nie chce to nie bierze. Tu wstawiam link gdzie jest jeden z filmików na którym jest kołowrotek ikilka ujęĆ z prac. Kołowrotek był rozwinięty od skrzyni kursem 270 stopni ,rozwinąłem 138 m poręczówki i zostawiłem kołowrotek a do niego dopiąłem 2 poręczówkę na szpulce którą rozwinąłem około 40 m a tam do opony zamocowałem linkę z e szpulką . W środę po powrocie z z wycieczki tygodniowej zanurałem popłynąłem do skrzyni patrzę nie ma poręczówki ,obrałem kurs i płynę na miejsce pozostawienia kołowrotka , nie ma ! ? Dziś zanurałem znowu ale od drugiej strony ,znalazłem oponę nie ma szpulki ,ale co do niej nie jestem pewny w 100 procentach bo wizura 1/2 /3 metry więc mogłem pomylić opony , Więc jeszcze jutro raz sprawdzę szpulkę. ! W Krakenie pytałem wszystkich ,nikt nie dawał kołowrotka , Przy kołowrotku zostawiałem kartkę NIE ZABIERAĆ KOŁOWROTKA !!! Kolega w środę powiedział mi że znalazł moją kartkę , ale zostawiłem z 2, jedną w innym miejscu, gdzie jej kiedyś nie wziąłem . Więc nie wiem którą znalazł ? Poręczówkę robiłem bo wymyśliłem sobie że zrobię mapkę dzikiej strony Zakrzówka. I tak ją przenosiłem po 10/15 m w stronę dzikiej i opisywałem miejsca do mapki . Kursy ,przedmioty itp. Przy okazji Ćwiczyłem poręczowanie , Mapkę robiłem dla siebie ale z myślą że jak ktoś będzie chciał to sobie weźmie np. z Krakena . A kto nie chce to nie bierze. Tu wstawiam link gdzie jest jeden z filmików na którym jest kołowrotek ikilka ujęĆ z prac.Kołowrotek był rozwinięty od skrzyni kursem 270 stopni ,rozwinąłem 138 m poręczówki i zostawiłem kołowrotek a do niego dopiąłem 2 poręczówkę na szpulce którą rozwinąłem około 40 m a tam do opony zamocowałem linkę z e szpulką . W środę po powrocie z z wycieczki tygodniowej zanurałem popłynąłem do skrzyni patrzę nie ma poręczówki ,obrałem kurs i płynę na miejsce pozostawienia kołowrotka , nie ma ! ? Dziś zanurałem znowu ale od drugiej strony ,znalazłem oponę nie ma szpulki ,ale co do niej nie jestem pewny w 100 procentach bo wizura 1/2 /3 metry więc mogłem pomylić opony , Więc jeszcze jutro raz sprawdzę szpulkę. ! W Krakenie pytałem wszystkich ,nikt nie dawał kołowrotka , Przy kołowrotku zostawiałem kartkę NIE ZABIERAĆ KOŁOWROTKA !!! Kolega w środę powiedział mi że znalazł moją kartkę , ale zostawiłem z 2, jedną w innym miejscu, gdzie jej kiedyś nie wziąłem . Więc nie wiem którą znalazł ? Poręczówkę robiłem bo wymyśliłem sobie że zrobię mapkę dzikiej strony Zakrzówka. I tak ją przenosiłem po 10/15 m w stronę dzikiej i opisywałem miejsca do mapki . Kursy ,przedmioty itp. Przy okazji Ćwiczyłem poręczowanie , Mapkę robiłem dla siebie ale z myślą że jak ktoś będzie chciał to sobie weźmie np. z Krakena . A kto nie chce to nie bierze. Tu wstawiam link gdzie jest jeden z filmików na którym jest kołowrotek ikilka ujęĆ z prac.
Mirek Kruczek - 13-06-2014, 18:07
Temat postu:
https://www.youtube.com/watch?v=WfwRsYlgFVs
Mirek Kruczek - 13-06-2014, 18:09
Temat postu:
Kołowrotek jest taki tylko 1 bo go robiłem z kole.... .
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz