gorcio napisał/a: |
]
TomM - moze daloby rade Ciebie jakos spotkac, moze zanurkowac razem a potem posadzic przy ognisku lub grillu. Ja tam umiem sluchac, moze i zadam jakies pytania , na pewno znam sie na gotowaniu i otwieraniu roznych pojemnikow. Co Ty na to ? |
TomM - moze daloby rade Ciebie jakos spotkac, moze zanurkowac razem a potem posadzic przy ognisku lub grillu. |
martin napisał/a: |
Tomku,
Jesieni ja Ci nie odpuszcze, juz teraz ciesze sie na dlugie opowiesci wieczorami... |
TomM napisał/a: | ||
Tym właśnie mam zamiar się zajmować tej jesieni, zapraszam na Florydę, gdyby ktoś akurat przebiegał nieopodal, będzie i ognisko i grill... Można zaprosić ciekawych ludzi, wszyscy oni mieszkają o 30 min do godziny samochodem... |
TomM napisał/a: |
W kraju i okolicy to chyba po moim powrocie... Może jakieś propozycje - gdzie i kiedy? |
Jak ma byc piwo, to moze Bawaria? Przy okazji Walchensee ogarnac? |
Belgijska to moze byc co najwyzej czekolada. Sorrki, ale w butelki to "wy" lejecie siuski. |
Domyslam sie, ze Twoim najwiekszym marzeniem bylo wpasc do Belgii na frytki, piwo i czekoladki . Ale w Polsce lub Niemczech rownie chetnie ... |
Adam Frajtak napisał/a: |
dla odmiany dla niemieckich EU napojów piwopodobnych z chińskich koncentratów |
loozerka napisał/a: | ||
|
martin napisał/a: | ||
Wyraznie napisalem "Bawaria" -> Bawarskie Prawo Czystości Piwo sklada sie z chmielu, slodu, wody - a nie chinskich koncentratow. |
Znam. Ale z Denee nie jest lekko |
Oprocz Denee jest jeszcze jakis zalany fort w ktorym ponoc mozna fajnego nurka zrobic. Dowiem sie o lokalizacje, |
Adas, a kto pija koncernowe szczyny? W samej NBG znam dwa dobre browary. A dalej - co wies to browar. Albo dwa. |
Jak ma byc piwo, to moze Bawaria? Przy okazji Walchensee ogarnac? |
Ale poszalec mozna - wpadnijcie z Yavoxem na najlepsze piwo/czekoladki/frytki to sie Wami zajme i poszalejemy . W slodkiej wodzie, slonej lub
|