Forum Dive Trek Group

Kupię - Kupię uszkodzonego suchara

miluch - 02-12-2014, 18:11
Temat postu: Kupię uszkodzonego suchara
Poszukuję suchara. Nie musi byc sprawny, szczelny, nie musi nawet posiadac zaworów. Chodzi mi generalnie o skafander niezdatny do użytku. Oczywiscie w stosownej do stanu cenie Wink
kontakt: kmilinski84@gmail.com
syn_biskupa - 02-12-2014, 23:32
Temat postu:
na allegro masz takich kilka- nie nadają się do niczego ale wyglądają całkiem niezle- stoją na aukcjach od ponad roku w cenach nie przekraczających 400PLN
chyba ze chodzi Ci o szmaty (czysciwo) do warsztatu to lepiej pójść do sklepu z używaną odzieżą - będzie taniej Wink
Robert Borzymek - 09-12-2014, 09:25
Temat postu:
Witaj,

Posiadam używany skafander firmy Gates, nieszczelny bez zaworów. Oddam za 400 zł. Odbiór Warszawa.

Robert Borzymek
miluch - 14-12-2014, 21:20
Temat postu:
Robert wysłąłem do Ciebie priv, ale nie wiem czy doszło, gdyż w mojej skrzynce wiadomość wciąż widnieje jak "do wysłania". Czy suchar jest w kolorze ciemnym, szary, czarny? Jestem generalnie zainteresowany Wink
Robert Borzymek - 23-12-2014, 07:21
Temat postu:
Witaj,

Wybacz byłem poza zasięgiem przez ostatni tydzień. Skafander jest w kolorze czarnym i jest to Gates VSN 1100. Podjedziesz po niego, czy mam wysłać kurierem (+25 zł za DPD)?

Daj znać.

Pozdr.
Robert Borzymek

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz