Forum Dive Trek Group

Forum Ogólne - Zdjęcie Tomka Stachury na okładce NG

kjar - 08-12-2014, 15:40
Temat postu: Zdjęcie Tomka Stachury na okładce NG
Wypada pogratulować takiego zdjęcia i tego że NG go doceniło.

http://fotoblogia.pl/1308,zdjecie-polaka-na-okladce-zagranicznego-wydania-national-geographic
Marcin Tracz - 08-12-2014, 16:46
Temat postu:
I super, wreszcie nie tylko My możemy podziwiać i doceniać umiejętności Tomka
Darek DYNAR - 09-12-2014, 19:08
Temat postu:
pamietam entuzjazm i emocje, gdy zobaczyłem pierwszy raz mozaikę dział. Była to najpiękniejsza praca jaką widziałem do tego momentu, myślę ze nie tylko w mojej ocenie. Następnie pamiętam prezentację mozaiki Marsa, cóż...ta praca okazała sie jeszcze piękniejsza, niesamowita i wręcz pozaziemska. Super , ze udało się zaprezentować jeszcze bardziej globalnie. cheers
Swoją drogą jezeli progres się trzyma, aż boje się pomysleć jak zjawiskowa bedzie następna praca scratch
NightSky - 10-12-2014, 11:19
Temat postu:
Ciekawe czy gdzieś można znaleźć plik z mozaiką wysokiej rozdzielczości. Chciałbym sobie wydrukować taki obraz jako dekorację na ścianę.
piotrkw - 10-12-2014, 13:04
Temat postu:
NightSky napisał/a:
czy gdzieś można znaleźć plik z mozaiką wysokiej rozdzielczości. Chciałbym sobie wydrukować taki obraz jako dekorację na ścianę.

Znaleść to pewnie trudno będzie Wink ale najłatwiej pewnie kupić , w końcu to czyjaś praca .
NightSky - 10-12-2014, 21:28
Temat postu:
piotrkw, Wyraziłem się trochę nie precyzyjnie. Chodziło mi o znalezienie na portalach typu fotolia celem zakupu. A znasz miejsce gdzie można kupić
piotrkw - 11-12-2014, 07:37
Temat postu:
Najprościej skontaktować się z autorem . Tomek jest sympatycznym człowiekiem i na pewno zna odpowiedź na Twoje pytanie Wink i jej udzieli .

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz