Forum Dive Trek Group

GUE - Spotkanie i szkolenie dla wszystkich na Boot 2015

Wojtek A. Filip - 19-12-2014, 14:23
Temat postu: Spotkanie i szkolenie dla wszystkich na Boot 2015
Jak ćwiczyć, żeby w czasie nurkowania mieć już tylko frajdę z tego co nas otacza?
Nurkowie GUE spędzają sporo czasu doskonaląc swoją technikę nurkowania.

Robimy to po to, żeby w czasie nie treningowych nurkowań czuć się pewnie i mieć jak najwięcej przyjemności z oglądania tego, czego szukamy pod wodą Smile .
Jak znaleźć balans pomiędzy ilością treningów, a ilością nurkowań tak, żeby nie stać się platformersem Wink ?

Zapraszamy serdecznie na stoisko GUE na targach Boot 2015.
Instruktorzy GUE pokażą Wam różne ciekawostki techniczne jakich używamy na codzień. Poinstruują jak wykorzystać to w nurkowaniu.

Do zobaczenia!
Wojtek

Adam Jaworski - 19-12-2014, 14:54
Temat postu:
Bardzo fajny materiał! Czegoś w tym stylu zawsze mi brakowało!

Wojtek, pokusiłbyś się kiedyś o nagranie tego rodzaju instruktażu na tego typu czynności? Na pewno znalazłoby się wiele osób, które by się chciały w coś takiego zaangażować. Ja na przykład bardzo chętnie pomogę...
Wojtek A. Filip - 19-12-2014, 21:12
Temat postu:
Adam Jaworski napisał/a:
Wojtek, pokusiłbyś się kiedyś o nagranie tego rodzaju instruktażu na tego typu czynności? Na pewno znalazłoby się wiele osób, które by się chciały w coś takiego zaangażować. Ja na przykład bardzo chętnie pomogę...

Z przyjemnością - ktoś musi to nakręcić i możemy działać.
Na początek spotkajmy się w Dusseldorfie Smile .
Adam Jaworski - 19-12-2014, 21:32
Temat postu:
Juz jade, tylko zadzwonie po taksowke.
Wojtek A. Filip - 07-01-2015, 18:16
Temat postu:
Hej.
Zainteresowane osoby zapraszam na spotkanie na Boot.
Ważne jest to, że nie trzeba być ani członkiem, ani nurkiem naszej organizacji żeby wziąć udział w zajęciach.
Jedziecie na Boot? Warto wypełnić formularz zgłoszeniowy .

Do zobaczenia,
Wojtek

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz