Forum Dive Trek Group

Sprzedam - Sprzedam Bare Trilam HD Tech Dry

Adam Frajtak - 22-10-2007, 08:08
Temat postu: Sprzedam Bare Trilam HD Tech Dry
Witam
Sprzedam suchy skafander BARE Trilam HD Tech Dry rozmiar xl w wersji kolorystycznej czarno-czerwonej. Na wyposażeniu dodatkowo suche rekawice Rolock torba, szelki, dwie kieszenie typu cargo DTD , neoprenowa kryza szyjna, zamek z przodu z ochronna klapką, 4mm skarpety soft boots i Trek Boot rozmiar 42-44

cena ze wszystkimi dodatkami 4000 PLN stan skafandra idealny bez śladów używania

Do kompletu kupujacy otrzyma ocieplacz SANTI BZ 200 stan idealny GRATIS!!! ( rozmiar podobny jak w suchaczu ocieplacz był 5 razy pod wodą ma uszkodzony zamek kieszonki na klucze)

Dorota i Wojtek - 22-10-2007, 22:50
Temat postu:
Z doświadczenia z rozmiarówką BARE mogę dodać, że jest to skafander dla kogoś o wzroście 178-180 stosunkowo szczupłej budowy ciała lubiącego sięgać rękami gdzie popadnie...
Pływałem w takim mając 180cm/82kg i miał moim zdaniem minimalnie za krótkie nogawki.
Adam Frajtak - 22-10-2007, 23:05
Temat postu:
Dorota i Wojtek napisał/a:

miał moim zdaniem minimalnie za krótkie nogawki.

a moim zdaniem jest zbyt ciasny w okolicach miesnia piwnego ( foto w plenerze zrobione zostało w ostatnia niedziele) Sad
robhass - 22-10-2007, 23:34
Temat postu:
A czemu go sprzedajesz ? Za maly ? Kupujesz inny ? Sam myslalem o Bare, ale niestety ten rozmiar jest dla mnie za maly (mam 193cm wzrostu).
Adam Frajtak - 22-10-2007, 23:50
Temat postu:
zrobil sie lekko ciasnawy
Janek - 23-10-2007, 09:36
Temat postu:
Adam Frajtak napisał/a:
zrobil sie lekko ciasnawy

jakieś takie mało rozciągliwe te skafandry szyją Mr. Green
A czemu zamiast standardowego czarnego węża oferujesz takiego żółtego nakrapianego? I czy aby w cenie?
Pozdroofki
Janek
Adam Frajtak - 23-10-2007, 11:02
Temat postu:
Janek napisał/a:

A czemu zamiast standardowego czarnego węża oferujesz takiego żółtego nakrapianego? I czy aby w cenie?
Pozdroofki
Janek

To moja nowa ślicznotka Pani Morelia Viridis z wyspy Aru w Papui Nowej Gwinei urodziła się w maju 2007 wiec jest jeszcze niemowlaczkiem dlatego ma takie piżdżące kolory za parę miesięcy zzielenieje a dokładnie mówiąc zeszmaragdzi sie. Jak na pytona drzewnego jest wyjatkowo pokojowo nastawiona do świata więc kąsa tylko w wyjątkowych sytuacjach np kiedy jest glodna lub najedzona w ciagu dnia gdy jej sie zakloca wypoczynek lub wieczorem kiedy zaczyna sie uaktywniac ewentualnie w nocy kiedy poluje Smile Pojawiła sie w tle bo oczywiście zajmuje najlepiej oświetlone miejsce w calym domu Mr. GreenTak wyglada z bliska
Janek - 23-10-2007, 11:26
Temat postu:
Adam Frajtak napisał/a:
To moja nowa ślicznotka Pani Morelia Viridis z wyspy Aru w Papui Nowej Gwinei urodziła się w maju 2007 wiec jest jeszcze niemowlaczkiem dlatego ma takie piżdżące kolory za parę miesięcy zzielenieje a dokładnie mówiąc zeszmaragdzi sie.

Kolory kolorami ale do jakiej wielkości może się to maleństwo rozrosnąć? Z tego co pamiętam ze szkoły to one też zmieniają za ciasne skafandry? Mr. Green
Pozdroofki
Janek
Adam Frajtak - 23-10-2007, 11:33
Temat postu:
Janek napisał/a:

Kolory kolorami ale do jakiej wielkości może się to maleństwo rozrosnąć? Z tego co pamiętam ze szkoły to one też zmieniają za ciasne skafandry? Mr. Green
Pozdroofki
Janek

maks 170 cm a skafnaderek zmienia co 9 posiłków czyli co około 9 tygodni wiec jak widać jaki pan taki kram Smile
Waldo - 23-10-2007, 22:21
Temat postu:
Adam Frajtak napisał/a:
a moim zdaniem jest zbyt ciasny w okolicach miesnia piwnego ( foto w plenerze zrobione zostało w ostatnia niedziele)

Niestety, skafandry Bare wykazują tendecje do mocnego kurczenia się - mój Bare też się jakby skurczył Smile
Sonny - 24-10-2007, 16:10
Temat postu:
Dorota i Wojtek napisał/a:
Z doświadczenia z rozmiarówką BARE mogę dodać, że jest to skafander dla kogoś o wzroście 178-180 stosunkowo szczupłej budowy ciała lubiącego sięgać rękami gdzie popadnie...

Mam dokladnie taki sam suchacz, z tym ze rozmiar S Embarassed Przy wzroscie 178-180 cm i wadze 64kg jest prawie idealny - jedyny minus to taki, ze nie jestem w stanie sam go zdjac gdyz za mocno trzyma mi sie na barkach...ale lapkami siegam gdzie tylko mozna...
Tomek Płociński - 07-04-2008, 19:15
Temat postu:
Czy oferta jest jeszcze nadal aktualna?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz