Forum Dive Trek Group

Forum Ogólne - Jaki hotel w Hurghadzie

sail - 29-12-2007, 19:03
Temat postu: Jaki hotel w Hurghadzie
Witam .
Mam dylemat bo w październiku 2008 chcę sie wybrać do Hurghady z zona na wczasy ( czytaj nurkowanie ) ale moja małżonaka jest nienurkującą i musze wybrać hotel który zapewni jej niezłe warunki ( rozrywka , basen , drinki , plaża itp) i oczywiście musi być w pobliżu baza nurkowa !. Mam niestety ograniczony fundusz także myślę o hotelu 4 * bo to chyba wytrzyma moja kieszeń.
Proszę podajcie mi propozycje , ponieważ muszę zarezerwować miejsce do końca stycznia ponieważ obejmie mnie znizka 16%.
Poszukiwanie na portalu wakacje czy wczasy nie opowie jak jest naprawdę.
Pozdrawiam
Mirek
Samiec Zmiji - 29-12-2007, 21:57
Temat postu:
Bardzo fajna baza jest przy hotelu MAGAWISH, a nazywa sie COLONA salut
Jednak hotel nie jest fajny.

Mozesz wybrac dowolny hotel w H. Kazda przyzwoita baza dowiezie Cie na nurkowania, i dostarczy po, z powrotem do Twojego hotelu, w cenie pakietu.

Zadzwon moze do "Victoria Travel" http://www.victoriatravel.pl
Przedstaw im swoje oczekiwania.
Maja dobra orientacje w H, i nie powinni wsadzic Cie na mine.

Na tym forum jest tez kilku Hurgadzkich lokalesow, Mr. Green moze oni podpowiedza jakis hotel?

pozdrawiam
sz
Dorota i Wojtek - 30-12-2007, 22:19
Temat postu:
mhm.... trudno jest komuś doradzić hotel, bo każdy ma swoje zapatrywania. Jako, że nie mieszkałam nigdy w hotelu w Hurghadzie 8) Mr. Green moge jedynie ze słyszenia polecić w okolicy: Alladin, Alibaba, Coral Beach, Hilton Long Beach, Steigenberger (ale to chyba droższy hotel jest), Dana Beach, Coral Sea, Hostmark Grand Seas, sieć hoteli Albatros (Beach, Resort), Desert Rose.

Tyle na początek - jeżeli wybierzesz jakiś hotel daj znać mailem to mogę napisać gdzie jest położony, czy jak w rzeczywistości wygląda (czy jakowyś remont się tam nie odbywa czy inne podobne prace budowlane w okolicy Mr. Green )

cyclops d'oro
orzech - 02-01-2008, 11:12
Temat postu:
gdy już wybierzesz hotel, to zlokalizuj go na mapie miasta, a potem skok na:
google maps
zwiększ
tam sobie detalicznie zweryfikujesz doniesienia o "ogromnej plaży, do której jest 4,5 metra piechotą - tuż za rogiem, bliskości/dalekości od centrum" etc.

o.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz