Chrystian Przybylski napisał/a: |
Razem jest to 9 głosów dziennie. |
piotrkw napisał/a: | ||
I uważasz, że to w porządku ?? Gratuluję samozadowolenia . Ciekawe jak będzie smakowało Krzyśkowi takie "zwycięstwo"? Bo swoje w jaskiniach , realizuje w uczciwy sposób. |
piotrkw napisał/a: |
I uważasz, że to w porządku ?? |
Marek Łącki napisał/a: | ||
Co nie jest zabronione jest legalne. |
Adam Jaworski napisał/a: |
To może w takim razie kilkadziesiąt botów postawić trzeba było. Albo kilkaset. Każdy by głosował raz dziennie z automatu w imieniu jednej osoby, która bez niego i tak by przecież głosowała. A jak ktoś za późno się zorientował w akcji, to jego bot by mógł głosować kilka razy dziennie, w zbożnym celu nadrobienia niedopatrzonej zaległości.
Idąc dalej, optymalnie by było całą farmę takich botów postawić. Można je wtedy za niewielkie pieniądze udostępniać bezpośrednio samym zawodnikom |
I efekt będzie taki, że Starnawski najje się wstydu. A takie video będzie puszczane przez wszystkich krytykujących jako dowód, co jak się odbywało Sad |
Bogdan WEG napisał/a: |
Biegacz zwycięży??? |
Tak serio, jeżeli tam jest jakiś bot śledzący co się dzieje i dobijający głosów, to pomóc w zasadzie może jedynie zmasowana kontr-akcja w ostatniej minucie głosowania |
Jarek Andrzejewski napisał/a: |
Gdybym to ja kandydował, to poprosiłbym o NIE używanie botów, ale YMMV... |
Emil Sieńko napisał/a: |
/.../ Chciałbym by ktoś pokazał mi taką społeczną mobilizację ze strony kandydatury ww. biegaczki analogicznej do pospolitego ruszenia wywołanego w naszym środowisku/.../ |
Andrzej Piekarski napisał/a: |
tak było. nie wydaje sie póki co żeby Mira zrobiła to samo |
Jarek Andrzejewski napisał/a: |
a czytasz w języku ojczystym Miry? Smile |
Emil Sieńko napisał/a: |
Monika napisał/a: | ||
ale serio? A może dla odmiany można ucieszyć się cudzym sukcesem? Tak tylko głośno myślę. |
Andrzej Barnat napisał/a: |
Nie rób scen |