zapewne niewielka, gdyby... błąd Twojej deklaracji nie wynosił 60-400%...
Ale istotnie nie jest to najważniejszy parametr - widać, że miecz jest.
bastekpred - 04-05-2017, 15:49
Temat postu:
Dzięki za zainteresowanie. Trochę przespałem temat. Po kontakcie z Piotrem Redkiewiczem dowiedziałem się, że dostęp jest od przodu latarki choć nie był wylewny w szczegółach. Przód latarki po prostu się odkręca. Złapałem przód głowicy przez rękawiczkę gumową i dało się odkręcić. Wykręca się przedni czarny ring z grubą szybą. W drugiej części latarki jest rowek z oringiem. Więc szyba jest dociskana do oringa po przykręceniu ringu. Po odkręceniu przodu mamy luźno ruszającą się płytkę z diodami. Płytki nie da się pociągnąć do przodu aby dostać się do może jakichś śrub wewnątrz? Tak jakby za krótkie były przewody. Nie chcę odlutowywać ich ale być może tak trzeba zrobić. Ponieważ to poważniejsza ingerencja nie zdecydowałem się na to i wrzuciłem tutaj temat. Piotr niejako tajemniczo potwierdził mi, że trzeba odlutowac przewody.
Na razie nurkuję z nią bez działającego właściwie wyłącznika. Z tyłu nie należy odkręcać metalowego dławika bo uszkadza się wtedy latarkę.
rybar - 12-05-2017, 10:16
Temat postu:
Miałem dokładnie tak samo, nie wyczuwalne pozycje włącznika. Wysłałem do L4M, podobno wyczyścili tylko w myjce i nasmarowali, po serwisie włącznik działa jak dawniej.
bastekpred - 15-05-2017, 08:15
Temat postu:
Cześć. Może miałeś na gwarancji? Ja pytałem w L4M i dostałem info, że to nie opłacalna jest naprawa.
Bartek Sajkowski - 15-05-2017, 10:46
Temat postu:
dla nich na pewno się nie opłaca, lepiej abyś kupił nową za miliony monet...
rybar - 20-05-2017, 21:25
Temat postu:
Nie, nie miałem na gwarancji. Z tego co wiem, u mnie pomogło samo czyszczenie. Pewnie nie było to opłacalne dla firmy bo zapłaciłem jedynie za wysyłkę.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz