Sprzedam - Ca³y szpej pod m³otek a_marcin - 16-05-2017, 17:52 Temat postu: Ca³y szpej pod m³otek
Cze¶æ,
Jaki¶ czas temu z ró¿nych przyczyn zaprzesta³em moczenia siê a wcze¶niej za bardzo siê nie rozkrêci³em... My¶la³em ¿e wróce ale po blisko dwóch latach nienurkowania i przy okazji przeprowadzki postanowi³em zrobiæ porz±dek - podj±³em mêsk± decyzjê i sprzedajê wszystko co mam... ;-(, wiêc po kolei:
- kompuer Suunto D6i zestaw zawieraj±cy komputer, przed³u¿kê paska, kabel do PC, nadajnik pude³ka itp - komputer niewiele u¿ywany - niby 68 nurków i 20 freediving ale tak naprawdê to mniej bo tu s± te¿ zabawy basenowe i jakie¶ æwiczenia na platformie - nowa bateria wymieniona w Vertigo w maju br, nadajnik kupi³em u¿ywany, bateria do wymiany - mam drug± ale nie wiem czy jeszcze dzia³a - cena za zestaw 2700 z³
https://drive.google.com/drive/folders/0BzIa8KknkfVANmd6Ynlkd1BEekE?usp=sharing
To tyle, przynajmniej nic wiêcej [na razie] nie znalaz³em. Wszystko oczywi¶cie do sensownej negocjacji.
Wysy³ka do dogadania ale wolê odbiór osobisty - mieszkam w Warszawie na Goc³awiu przy Abrahama/Bora-Komorowskiego/Meissnera.
Pozdrawiam,
Marcin A.
Tel. 605 964 613 Jarek Andrzejewski - 16-05-2017, 18:47 Temat postu:
¦liczny manometr ju¿ umówiony dla mnie. Tomasz Wciórka - 17-05-2017, 10:15 Temat postu:
poproszê
W zwi±zku z tym i¿ nie mo¿na edytowaæ postów, pozwolê sobie tu podsumowaæ co sprzeda³em : automaty, Digital, ¶liczny manometr, I stopieñ, jeden kompas - ten na gumkach - reszta jeszcze jest.
Pozdrawiam,
Marcin Grzegorz Duda - 20-06-2017, 20:45 Temat postu:
Na pocz±tku mojego I postu, witam wszystkich bardzo serdecznie.
Gdyby kto¶ szuka³ skrzynki Stanley 91 litrów lub 24 galony o wymiarach 759*473*486mm,
to spieszê z informacj± i¿ jest dostêpna w dobrej w mojej opinii cenie 309z³ bruttow sklepie pod adresem: