Mój przykład może posłużyć jako potwierdzenie zasadności trzymania się procedur. Gdyby istniała procedura sprawdzania zawartości bagażnika i wietrzenia samochodu przed jazdą po przewożeniu CO2 to nie byłoby takiego fakapu
W każdym razie zorganizuje pracownikom szkolenie z jakimś fachowcem z Messera ( nie jest wymagane ale coś się wymyśli)
Piotr Kitta - 08-06-2017, 17:29
Temat postu:
A to nie to samo? [/quote]
Hahaha. Nie
Wojtek A. Filip - 08-06-2017, 20:15
Temat postu:
Mi tam podoba się nowe pojęcie na blackout:
"zrobić sobie reba"
Adam Jaworski - 09-06-2017, 08:20
Temat postu:
Kiedyś jakiś ruski nakręcił na youtube poradnik, jak zrobić sobie chłodniej w domu w gorące lato za pomocą suchego lodu, jak się nie ma klimatyzacji. Mało brakowało, żeby się parę osób dzięki temu na tamten świat nie przeniosło...
Piotr Głoskowski - 09-06-2017, 18:09
Temat postu:
Od dawna uważałem, że procedury w klinice Dignitas czy wykonywania wyroków śmierci w USA są przekomplikowane, kłopotliwe i niepotrzebnie kosztowne. Do tego jakieś europejskie embargo na jeden z, jakby to nazwać "leków" i klapa.
Prosta pętla z aparatu ucieczkowego za 60 zeta z allegro i klips na nosie...
Ale do tego trzeba miec wiedzę .
sskijop - 07-07-2017, 07:49
Temat postu:
Do zabawy w basenie moze i super ale po co sie grzebac jak na allegro nowe wojskowe zapakowane z przeterminowanym absorbentem za 400 mozna kupic
sskijop - 07-07-2017, 07:50
Temat postu:
Do zabawy w basenie moze i super ale po co sie grzebac jak na allegro nowe wojskowe zapakowane z przeterminowanym absorbentem za 400 mozna kupic
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz