Paweł - dziękuję.
Kiedy zaczynałem jeździć na Boot miałem jakimś sposobem więcej czasu na zwiedzanie.
W tym roku w podaj przedostatnim dniu udało mi się zrobić te zdjęcia i to na dodatek telefonem (jestem zaawansowanym przeciwnikiem smyrfonów i nie umiem się tym posługiwać) jak wysżło, każdy widzi, ale przynajmniej coś można podglądnąć.
Dyrektor Boot obwieścił, że tegoroczna edycja targów, była mocno okupowana przez firmy nurkowe. W sumie musiał odmówić udziału w targach 250 firmom z powodu... braku miejsca.
W przyszłym roku będziemy (nurkowie, turystyka i łodzie) w 2 całkiem innych halach 11 oraz 12. Ma być znacznie więcej miejsca - ano zobaczymy.
Co do wymiatania przez TecLine.
Od kiedy się tu wystawiamy przyjęliśmy zasadę, że edukujemy przez prezentację sprzętu. Czyli omawiamy dokładnie różne rozwiązania pokazując ich zastosowanie w różnych rodzajach nurkowania.
Jako, że od wielu lat wspieramy GhostFishing i inne grupy zajmujące się ochroną środowiska wodnego to przy okazji nie tylko mamy świetny poligon do testowania sprzętu, ale także kontakt z osobami wiedzącymi o ochronie środowiska naprawdę dużo.
Dlatego zaprosiliśmy do przedstawienia tych zagadnień Jankę Havlickovą (TecLine Team CR), hydrobiologa planującego różne ciekawe projekty - efekt nie był może porywający bo nurkowie wolą oglądać skutery niż słuchać o jakiś sieciach w wodzie , ale ważne, że były osoby zainteresowane.
Staramy się także pokazywać znane/nieznane zagadnienia nurkowo sprzętowe - jest fajnie, bo bez obciążeń organizacyjnych możemy dzielić się wiedzą, co wielu osobom bardzo pomaga.
Generalnie Boot dla mnie, to takie miejsce gdzie głównie słucham i obserwuję potrzeby nurków, bo przecież sprzęt projektujemy właśnie dla nas - osób lubiących podwodę .
Kuba Janowicz - 02-02-2019, 23:06
Temat postu:
Mega relacja - Brawo Wojtek
Wojtek A. Filip - 03-02-2019, 13:50
Temat postu:
Dziękuję Kuba .
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz