martin napisał/a: |
BTW: zmieniales cos w kodowaniu strony na serwerze? Sypia mi sie polskie znaki... |
Wojtek A. Filip napisał/a: |
To nie ja, ale teĹĽ mi siÄ™ sypiÄ…. |
bpiotrek napisał/a: |
Może warto zapytać u nich? http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=153798 |
1.) wrzucic wszystkie posty sprzed n.p. 2021 do forum ktore teraz mamy i to forum zamrozic (cos w rodzaju back up, bez mozliwosci dodawania nowych wpisow)
2.) przerzucic wszystkie posty ktore powstaly po tym czasie do nowego forum, bazujacego na phpBB3.3 i kontynuowac tam dalsza dyskusje |
Wojtek A. Filip napisał/a: | ||
To może okazać się bardzo dobrym pomysłem - będzie działać jako baza wiedzowa z ogólnym dostępem i startujemy np. od 2021 |
bpiotrek napisał/a: |
Nowe wątki powstają rzadko, a stare forum tylko do oglądania zupełnie nikogo nowego nie przyciągnie i umrze. |
martin napisał/a: | ||
Zalezy od tego, jak bedzie zdefiniowany interface - wystarczy zeby funkcja "szukaj" dzialala na obu bazach danych, wtedy forum bedzie wygladalo tak, ze masz tylko poblokowana mozliwosc odpowiedzi na watki sprzed jakiejs tam daty. |
Cytat: |
Pewnie nie wnosi to za dużo do w±tku ale wła¶nie wiedza "napisana" tu przez lata jest bardzo cenna, szkoda by było stracić możliwo¶ć z jej korzystania kosztem nowej szaty graf. czy funkcjonalno¶ci |
Co do funkcjonalnosci/stabilnosci calego forum - nie jestem pewien ile dziur jest w skryptach, ktore przestaly byc aktualizowany 17 lat temu. |