Forum Dive Trek Group

Forum Ogólne - Gdzie są filmiki instruktażowe na tym forum?

Dorota i Wojtek - 24-03-2008, 10:10
Temat postu: Gdzie są filmiki instruktażowe na tym forum?
Pytanie z tematu pojawiło się w kilku mailach.

Typowe instruktarzówki z dokładnymi opisami prezentowanych na filmach technik można znaleźć w Technice nurkowania (kliknij) . Każdy "przyklejony" tam temat zawiera takie filmiki.

Jeżeli tylko czas pozwoli, to pojawią się tam kolejne opisy i filmy z różnych technik nurkowych.

Sporo filmików pokazujących bardzo zróżnicowany zakres materiału (od technik pływania, pracy w zespole po pływanie z butlą boczną) można znaleźć w temacie "Warsztaty takie i owakie"

Jeżeli macie jakieś konkretne propozycje związane z tym co warto pokazać w ruchu - dajcie znać 8) .

Wojtek
Tomek Płociński - 26-03-2008, 16:29
Temat postu:
Dorota i Wojtek napisał/a:
Jeżeli macie jakieś konkretne propozycje związane z tym co warto pokazać w ruchu - dajcie znać .

Może pokazalibyście V-drilla, S-drilla i strzelanie bojki.

Poniżej przykład z YouTuba.

kliknij

Podobne filmy można znaleźć na stronie hogarthian

kliknij

pozdrav
Dorota i Wojtek - 27-03-2008, 18:12
Temat postu:
Plotek napisał/a:
Może pokazalibyście V-drilla, S-drilla i strzelanie bojki.

Jasne Smile. Myślę, że skompletujemy skillsy w wersji "rec" i "tech" do fundamentów, oraz rozbudowę do T1.

Wojtek
Tomek Płociński - 27-03-2008, 22:55
Temat postu:
Jasne Smile. Myślę, że skompletujemy skillsy w wersji "rec" i "tech" do fundamentów, oraz rozbudowę do T1.

Hasło e-learnig jest teraz na topie. Tylko patrzeć, jak będzie można zrobić kurs, mając do dyspozycji kompa, kamerkę internetową i trochę większą wannę Smile

pozdrav
Beeker - 27-03-2008, 22:58
Temat postu:
skillsy w wersji "rec" i "tech" do fundamentów, oraz rozbudowę do T1

ciekawym, szczególnie "rozbudowy"

:waiting:
Tomek Płociński - 07-04-2008, 16:12
Temat postu:

No proszę, pewnie już o tym wiedzieliście że PADI rozpoczęło już e-learning, jeśli nie to zajrzyjcie tutaj . Jeszcze chwila i faktycznie będę mógł zrobić wszystkie kursy w domu Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz