dzinks napisał/a: |
17-18 maja |
Drugi dzień. Będziemy testowali suche skafandry i ocieplacze w jednym z okolicznych akwenów |
gdyż jedynym instruktorem obecnym na miejscu będzie Wojtek, który nie będzie wchodził do wody |
Leszek Remesz napisał/a: |
Dołączę do tej imprezy ... |
Tomasz-Szeryf napisał/a: |
To ja wstępnie chciałbym już coś zarezerwować... |
Przemo_C napisał/a: |
Fajnie byłoby zobaczyć latarki w podobnym zestawieniu jak na Zakrzówku. |
a korekty Wojtka choć czasem o posmaku wojskowości |
ciekawe czy był również harcerzem |
W tym terminie służę pomocą instruktorską! |
Leszek Remesz napisał/a: |
Dołączę do tej imprezy choćby tylko zobaczyć się z Wojtkiem |
Fajnie byłoby zobaczyć latarki w podobnym zestawieniu jak na Zakrzówku. |
Marzyciel napisał/a: |
jak mnie nic nie zje do tego czasu Wink to postaram sie tez byc. |
Dorota i Wojtek napisał/a: |
Na spotkanie przywiozę HID'y (i nie tylko) produkowane przez Sea Monster.
Jeżeli wszystko dobrze się ułoży, to na testach będzie także Paweł Jarmołowicz - właściciel firmy i konstruktor latarek Sea Monster Smile, więc do dyspozycji testerów będzie duet sympatycznych konstruktorów polskich latarek: Gral Marine i Sea Monster. |
Dzięki Wojtku za starania !!! |
boozy napisał/a: |
Okazało się że i ja mam niedaleko(113km) więc może się pojawię. Jeszcze dokładnie dam odp. |
Jak wygląda ośrodek |
O której planujemy zacząć spotkanie? |
rossol napisał/a: |
Co do sali to może prezenterom zaproponować przejęcie tego zaszczytu.Tak troche głupio stać w bramce i sprzedawac bilety po 5 zł jak do zoo. Mr. Green albo sami w waskim gronie zrobimy zrzutę i bez obciachu bedzie.Co Ty na to ?? |
Najlepiej będzie, Dzinks, jeżeli wyznaczysz jakiś termin na wpłaty, zbierzesz kasę i opłacisz allinclusive w ośrodku. Pozwoli to zweryfikować faktyczną liczbę chętnych i uprości sprawę zamawiania pokoi. |
Robiąc grill nieco wcześniej, można zrobić z niego obiadokolację i zaoszczędzić trochę czasu (kosztem komptu Wink |
Cytat: |
Czy w cenie noclegu jest jakieś śniadanie? |
Nie wiem jak Bartek i Jarek - ja dojadę w piątek wieczorem, więc zaczynamy w sobotę skoro świt koło 9.00-10.00? |
mirwena napisał/a: |
a z Lublina 600 km |
opłacalne minimum |
Paweł Jarmołowicz - właściciel firmy Sea Monster zapowiedział, że jedna z osób biorących udział w testach wróci do domu jako właściciel HID'a SM 14W/4,5Ah Cool . Wybór ofiary późniejszego posiadania Shocked , odbędzie się drogą losowania... |
Robi sie ciekawie.Może koledzy z Santi suchego by zadedykowali.....? |
To młode nury max aowd-light rekreacja i chcą popróbować pływania na sucharkach i pogadać z ziomalami po fachu. |
Niestety dla waszego bezpieczeństwa nurkowanie/a będą mogły wykonać wyłącznie osoby umiejące nurkować w suchych skafandrach. Nie mam możliwości innego podejścia, gdyż jedynym instruktorem obecnym na miejscu będzie Wojtek, który nie będzie wchodził do wody. Jeśli jednak ktoś z was będzie mógł przyjechać ze znajomym instruktorem to i nawet może w którymś ze skafandrów zrobić kurs suchego skafandra, lub po prostu przetestować je pod okiem swojego instruktora, którego zdanie nie koniecznie musi pokrywać się ze zdaniem Wojtka |
dzinks, ale certyfikatu na suchara nie muszę okazywać Smile Bo nie posiadam takowego Smile |
po tych czerwonych ponagleniach zamarła aktywność |
sea monster napisał/a: |
teraz aktywnośc jest mała |
W nowym numerze Wielkiego Błękitu jest informacja o naszej imprezie. |
na czas spotkania automat do herbaty - całkowicie gratisowo |
Meszki (takie małe wredne krwiopijce ze skrzydłami): całe stada - należy wiec na spotkanie wziać wszelka chemia, czary i amulety odstraszające. |
małe wredne krwiopijce ze skrzydłami |
Boozy napisał/a: |
A czy wężyki do suchych także będą w komplecie do testowania, w razie wypadku gdyby miał ktoś inną końcówkę?
|
Grzyb napisał/a: |
Widzialem, jak ludzie pluli meszkami chwile po wyjeciu automatu z ust... |
na czas spotkania automat do herbaty - całkowicie gratisowo |
Co zrobimy z osobnikami co nie reflektowali na grilla ,a przyjdą podżerać.Będą talony na karkówe ?? |
Pytanie drugie:czy w kadecie jest dvd ?Pytam bo może weźmiemy parę filmów z ciekawych nurków i puścimy z wieczora jak będą chętni. Ja mogę wziąć rzutnik pc/dvd Co Wy na to ???
Nasza banda ma film z nurka na Thistlegormie .Nakręcony jest profesjonalną reką i fajnym podkładem muz. |
Boozy ma 2 "grube" to może komuś pożyczy.. |
Czy skafandry mają wklejone pierścienie? |
Nie ma problemu. Jeśli rozmiar XL nie jest dla Ciebie rozmiarem king-konga to będę miał przy sobie. |
KrzyHo napisał/a: |
ale nie wiem jak tam ze spaniem? |
wygląda na to, że zaglądnę tam do was w niedzielę jeśli można oczywiście? |
Z tego co wiem, to ja z kolegą + Rossol mamy pokój 4-osobowy. Jeżeli organizator, ani Rossol nie widzi problemu to miejsce się znajdzie Smile |
Kolejna "nowość": o ile nikt nie wyciągnie go z przesyłki, to na miejscu będzie super tajny skafander suchy SANTI - tzw. "kratka" |
A będzie go można potraktować nożykiem z ząbkami? |
.......No no no...no to się zbierze spora grupka ...... |
......No to sprawa się rozkręca w dobrą stronę... ...... |
Czy na imprezie będzie można dotknąć prototypowe turbo podeszwy? |
agresto napisał/a: |
Wojtku a czy masz te botki na miejscu w w-wie? |
Dorota i Wojtek napisał/a: | ||
Ciągle nie - dostawa z Włoch miała być na... potem na... wreszcie ostatecznie na... i wszystko wskazuje na to, że będzie na... czerwiec. Dam znać jak będę je miał. Na razie dysponuję jedną parą w rozmiarze 43 przyspawaną do tajnego skafandra do wglądu na testach . |
Spiridion napisał/a: |
.......Głównym powodem było to, ze praktycznie nie znam nikogo. Nie mam kontaktów z kolegami nurkami ani też partnerów....... |
A mówiłem, aby nie dawać Rossolowi skafandra z p-valvem |
To prezentacja koncentracji zapylenia nad jez. lipie a nie problemy żołądkowe. |
Przed wrzuceniem do Galerii działało poprawnie, czy admin wie co może być? |