Forum Dive Trek Group

Wyjazdy nurkowe - Dlugi weekend - piaseczno + biale

Łukasz Potyra - 28-04-2008, 11:42
Temat postu: Dlugi weekend - piaseczno + biale
W dlugi weekend bede w paskudnych okolicach w planach piaseczno i biale. Jak z woda widac cos? bedzie sie ktos w okolicy krecil?
midzik - 29-04-2008, 07:30
Temat postu:
Tiaaa, paskudnie zapraszam nad Piaseczno, będę w sobotę/niedzielę.

Pozdrawiam

Mirek
Łukasz Potyra - 29-04-2008, 08:36
Temat postu:
u chlopa?
midzik - 29-04-2008, 12:57
Temat postu:
Tak, zdecydowanie u Chłopa, chyba jest to najbezpieczniejsze i najtańsze wejście do wody do jeziora, poza tym, cokolwiek tam zatopiono.....

Pzdr
Mirek
Sebastian Mroczkowski - 05-05-2008, 11:23
Temat postu:
midzik napisał/a:
poza tym, cokolwiek tam zatopiono.....

o a coś nowego ?
midzik - 05-05-2008, 11:30
Temat postu:
Nie wiem czy już widziałeś, na 25m ustawiona jest mała żaglówka, wczoraj została połączona z boją na 20 metrach poręczówką. Dochodząc do 20 metrów, masz poręcz w prawo, koloru czerwonego, później robi się biała....

w planach druga platforma do ustawienia na 25 metrach i klatka dla niegrzecznych kursantek Wink
Pzdr

Mirek
Łukasz Potyra - 05-05-2008, 12:24
Temat postu:
Nad piaseczno niedotarlem ale bylem nad bialym - warunki super na trening jaskiniowy do 30 m max 0,5 m widocznosci Smile

Ale dowiedzilem sie ze maja tam na 20 metrach zatopic helikopter Mi - cos tam w przeciagu miesiaca - aktualnie jest na czyszczeniu
Beeker - 05-05-2008, 12:46
Temat postu:
judas napisał/a:
Nad piaseczno niedotarlem ale bylem nad bialym -

I błąd! Wink
Wizurka była przednia i nawet kilku zniechęconych warunkami w Białym dołączyło do nas w niedzielę na łączce "u chłopa"
Sebastian Mroczkowski - 05-05-2008, 19:42
Temat postu:
midzik napisał/a:
Nie wiem czy już widziałeś, na 25m ustawiona jest mała żaglówka, wczoraj została połączona z boją na 20 metrach poręczówką. Dochodząc do 20 metrów, masz poręcz w prawo, koloru czerwonego, później robi się biała....

o no proszę, ostatnio tam koło stycznia pod lodem grasowałem to jeszcze nie było...

Cytat:
w planach druga platforma do ustawienia na 25 metrach i klatka dla niegrzecznych kursantek Wink
Pzdr

Mirek

no no ... a rurka też będzie ? :>
Beeker - 05-05-2008, 20:13
Temat postu:
styx napisał/a:
o no proszę, ostatnio tam koło stycznia pod lodem grasowałem to jeszcze nie było...

a to nie dziwota, bo leży od wczoraj

P.S. kongreczulejszyns Panu
Sebastian Mroczkowski - 06-05-2008, 08:29
Temat postu:
judas napisał/a:

Ale dowiedzilem sie ze maja tam na 20 metrach zatopic helikopter Mi - cos tam w przeciagu miesiaca - aktualnie jest na czyszczeniu

nad białym gostyninskim ?

Beeker napisał/a:
styx napisał/a:

a to nie dziwota, bo leży od wczoraj

P.S. kongreczulejszyns Panu

Trzeba będzie nawiedzić koniecznie..

i dzięki Wink
Łukasz Potyra - 06-05-2008, 08:44
Temat postu:
styx napisał/a:
nad białym gostyninskim ?

Nad bialym wlodawskim (okunika)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz