kacperek2231 napisał/a: |
wszystko zależy od instruktora i współkursantów |
WW napisał/a: |
Mam tylko nadzieje, że to nie będzie tak jak ostatni "pokaz sprzętu" w tej bazie |
Czy latarki beda dostepne juz w sobotę? |
borosail napisał/a: |
Sobota ... 15.30-20.00 nurkowania testowe (latarki HID, LED, Suche Skafandry) |
Renata napisał/a: |
Przede wszystkim chciałabym się przywitać, bo to mój pierwszy post na tym forum.
Jeżeli nie macie nic przeciwko temu, żeby i baba wzięła udział w testach, to chętnie bym się przyłączyła, w sobotę i w niedzielę (najprawdopodobniej razem z jeszcze jedną osobą - to +1 tak na 99%). Pozdrawiam Renata |
Cichy napisał/a: |
Wojtku, była by możliwość przetestowania skrzydełka Agir Niord?
|
Opłata pobierana przez właściciela bazy firmę Crazy Shark wjazd na teren bazy CS - 15 zł od osoby ( w ten weekend nie ma podziału na nurków i nie nurków) dzieci do lat 10 free (w ramach opłaty bazowej można liczyć na kawe i herbatę w trakcie testów a także na mały kawałek czegoś zjadliwego i smacznego w okolicach lunchu i w trakcie ogniska) |
Co by nie było za piknie Jak można liczyć na "kawałek ..." w tej bazie to w przedostatni weekend właśnie zobaczyłem. Dla jasności, nie chodzi mi o te 10 złoty za zonę, ale o zasadę. Smutne |
Ci którzy beda zapisani, będa mieli pierwszeństwo w testowaniu sprzętu więc do dzieła |
KasiaK napisał/a: |
a może by wrzucić Zaproszenie na FN? |
Maciejs napisał/a: |
Napiszcie mi tylko jak to jest z tym suchym skafandrem (bo ja nie mam odpowiedniego plastiku) a chciałbym spróbować - na co dzień nurkuję w suchym. |
Piti napisał/a: |
niestety bez plastików, czy jest taka opcja ?
pozdrawiam wszystkich afro |
5k18a napisał/a: |
Witam,
(...) a 2 z nas suchaczami, z tym że nie mamy plastiku na suchara. |
Wiadomo może coś na temat noclegu? |
Cytat: |
ja wezmę swojego śmiechowego SeaDoo Exploder Wink pościgamy się może |
Tego mówić mi nie musisz ale taki argument trafia najwidoczniej tylko do mnie. Zobaczymy jak będzie. Mają podjąć decyzję do piątku. Pewnie będzie już ciężko z zarezerwowaniem sprzętu do testów, ale mówi się trudno... |
widocznośc jest jaka jest i w dużej mierze zależy od tego ilu czołgistów wejdzie do wody...
|
Cichy napisał/a: |
Kacper tylko niedziela |
styx napisał/a: |
No i ciekawy pomysł Bartka (Gralmarine) - LED 30stka w wersji bezkablowej - warte rozważenia. |
Andrzej Barnat napisał/a: |
to przepraszam i zapraszam tam. Pozdrawiam |
styx napisał/a: |
No i ciekawy pomysł Bartka (Gralmarine) - LED 30stka w wersji bezkablowej - warte rozważenia. |
Beeker napisał/a: | ||
Podrzućcie coś więcej, please. |
Wojtek napisał/a: |
"Zrobiło się" kilka zdjęć - niestety z braku czasu, nie udało się zrobić większej ilości fotek, a że operatorów aparatów było wielu, to proszę o załadowanie jakiś ciekawych obrazów Shocked
|
qbapuch napisał/a: |
Wojtek jak tylko zobaczył gumki ... Nie pytajcie co się działo potem... |
Wojtek napisał/a: |
qbapuch napisał/a:
Wojtek jak tylko zobaczył gumki ... Nie pytajcie co się działo potem... no co...? popstrykałem sobie Wink |
Wojtek napisał/a: | ||
Mówiąc wprost: kto coś skrobnie ten może się spodziewać 8) ...
no co...? popstrykałem sobie |
Kacper napisał/a: | ||
czyżbyś był przeciwnikiem gumek |
Renata napisał/a: |
(...) Podsumowując, bardzo udany weekend. Żałuję tylko, że nie dorwałam się do skutera, ale to może następnym razem. Pozdrawiam Renata |
Kacper napisał/a: |
-bardzo dobrze wyważony (Artur,Paweł czy one standardowo i konstrukcyjnie są już tak wyważone że nie trzeba do nich dokładać żadnego balastu?) |
qbapuch napisał/a: |
Jedynie guma „podpiętowa” w nogawkach jest trochę przy długa. Podczas wkładania nogi w but suchego ześlizguje się z pięty i nogawka ocieplacza podciąga się do góry |
Kacper napisał/a: | ||
Się na nią skarpetkę zakłada zwykłą drugą, albo np taka docieplającą jak SANTI ma. |
magnes napisał/a: |
A kiedy losowanie bo czekam |