Forum Dive Trek Group

Wyjazdy nurkowe - Hvar 12.06 29.06 2008

waterman - 10-06-2008, 15:47
Temat postu: Hvar 12.06 29.06 2008
Wybieram się od 21. czerwca na Hvar, córka kończy OWD. Mam jedno wolne miejsce w aucie.
Wyjazd 20 czerwca przed południem, powrót 29 wieczorem zapraszam
jarekx - 22-06-2008, 16:03
Temat postu:
hej Waterman!
zebym to ja wiedzial wczesniej ale juz sobie zalatwilen miejsce na naurkowanie i to calkiem niedaleko Was,na Hvar chcielismy sie wybrac ale jakos nie moglismy sie dogadac tam z ludzmi na necie mimo to ze mam dziewczyne Chorwatke...dziwne nie? Mr. Green
waterman - 30-06-2008, 13:17
Temat postu:
i gdzie nurkowałeś?
jarekx - 07-07-2008, 10:41
Temat postu:
Hej waterman!
Wlasnie pisze z kffejki internetowej ze Starego Primostena juz nietety w piotek wybywam do Polski a nurkowalem w Diving Center kolo hotelu w Primostenie pozdowka i duzo wrazen zycze
aleXandra - 07-07-2008, 10:51
Temat postu:
Jeszcze nie miałam okazji nurkować w Chorwacji, ale Primosten to przepiekne miasto - miałam okazję kiedyś spędzić tam wakacje i z całą pewnością mogę miejsce polecić nie tylko ze względu na walory nurkowe.

jarex - a mógłbyś coś napisać na temat nurkowań w tamtej okolicy?
jarekx - 19-07-2008, 20:22
Temat postu:
Hi aleXandra!

3 dni temu wrocilem i hmmm jestem zachwycony okolica oraz walorami nurkowan w Adriatyku ,przezystosc zachwycajaca nawet na 41 metrch,niesamnowite uksztalowan podloza pad przy roznych wyspach,fauna i flora bogata i w roznych kolorach,cenyod 28 euro za wypad lodzia,czasami piwo dlolozo po nurkowaniu hehe.Kluby sa w Rogoznicy przynajmniej 2 oraz w Primostenie przy glownej plazy z hotelem,oraz pelazy na kampie "Adriatyk",moze uda mi sie gdzies wcisnac fotki i krotkie filmiki z tej wyprawy,

pozdrowka
Marcin R - 22-07-2008, 18:12
Temat postu:
Heja,

To wciskaj fotki i napisz trochę o miejscach nurkowych, bo mnie też bardzo interesuje ta okolica.

POzdrawiam,

Marcin
jarekx - 22-07-2008, 23:16
Temat postu:
Hej Marcin
Wlasnie jestem na etapie wrzucania kiku filmikow do You Tube a moze sworze wlasnego bloga,troszke malo czasu,juz jeden jest na You Tube,szukaj z nazwa Chorwacja.....narazie

pzdrowka
jarekx - 24-07-2008, 22:02
Temat postu:
Przepraszam za niescislosc,
no ale zmeczenie i obowiazki daja sie w znaki,jesli chcesz cos znalezc z mojej wycieczki to pewne kawalki znajdziesz jesli wpiszesz w wyszukiwarce www.youtube.com -chorwacja nury,co jakis czas wrzucam tam zywcem kawalki z tej wycieczki

pozdroweczka dla calej nurkowej spolecznosci

ps.w sobote mam wypad calodniowy 3-powtorzeniowe na nury zaliczeniowe do Advanced Open Water Smile oczywiscie bedzie nawigacja,sucharek (jak wspaniale bylo w tym mokrym Rolling Eyes ) no i glebokosciowe zaliczenie,a tak miedzy nami ,przez pomylke ale nie moja wina-bowiem plynolem za innymi no i zeszlismy na 41 m podczas gonitwy za spora osmiornica

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz