Piotrek napisał/a: |
(ciach) PYTANIE: Czy według Was coś takiego jest potrzebne? Czy by się sprawdziło? |
KasiaK napisał/a: |
nie wyobrazam sobie nurkowac z kims go "wylosowałam" w necie.... obawiałabym sie, ze mam z tym "kimś" ciut inne spojrzenie na przezycie...... pozdr Kasia |
Piotrek napisał/a: | ||
16 stycznia 2002 na gadu gadu napisała do mnie "Pszczółka". Tak się poznaliśmy a 12 sierpnia tego roku bierzemy ślub . Losowanie okazało się szczęśliwe... |
Nie musiałabyś brać towarzyszy nurkowania w ciemno. Przy zapełnionej bazie miałabyś możliwość po zadaniu zapytania otrzymania listy nurków wśród których byliby ludzie, których już znasz i z którymi już wczesniej pływałaś. |
Mogłabyś wyszukiwać ludzi mieszkających w danym rejonie, w którym chcielibyście ponurkować aby coś ciekawego zaproponowali. |
agresto napisał/a: |
Moze lepiej zrobic ciekawa baze danych jezior polskich i nie tylko jezior i nie tylko polskich . Takie interaktywne kompedium wiedzy. Taki user-friendly systemik, umozliwiajacy zobaczenie jeziorka nad i pod woda, z informacja o bazach noclegowych, cenach, mozliwosciach bicia flaszek, dojazdach, namiarach GPS, zdjeciami znad i spod wody, ciekawych miejscach w okolicy, ciekawych rzeczach do obejzenia pod woda itp. Do tego jakies mapki batometryczne, mozliwe zagrozenia i co tam komu jeszcze przyjdzie do glowy. Widzialem juz pare podobnych projektow w formie webowej lub ksiazkowej ale w kazdej czegos brakowalo. Mozliwosc dopisywania nowych miejsc mieliby wszyscy zarejestrowani, oczywiscie przydalby sie tez jakis moderator. Mysle ze mozna by pojsc w tym kierunku. Jakby do tego dodac jeszcze rozne typy prezentacji (np. w grubym kliencie zamiast web'a - ) byloby miodzio. Moglybm w wolnej chwili pomoc w zaprojektowaniu i wykonaniu takiej aplikacji. Tak sie jakos smutno sklada ze tez mam co nieco wspolnego z systemami informatycznymi |
agresto napisał/a: |
Problem w tym kiedy? Moze przy jakims nurku? Moze przy okazji warsztatow u Rysia w palacyku kultury?
J. |