Forum Dive Trek Group

Forum Ogólne - DIRożek - internetowy sklep nurkowy

celetron - 31-08-2008, 06:37
Temat postu: DIRożek - internetowy sklep nurkowy
Witam,
Czy ktoś wie co się dzieje z właścicielem? Na początku sierpnia zamówiłem towar, zapłaciłem przedpłatą i cisza. Na maile nie odpowiada, telefon stacjonarny wyłączony, komórki nie odbiera. Brak jakiegokolwiek kontaktu, no i zakupionego towaru oczywiście.
Forest Gump - 01-09-2008, 23:15
Temat postu:
W zeszlym tygodniu zamowilem towar u Dirozka ale poprosilem o mozliwosc zaplaty przy odbiorze - jak poprzednie dwa zamowienia. Nie rozmawialem z wlascicielem tylko napisalem maila. Do tej pory dostalem maila za zamowienie jest w trakcie realizacji.
Zobaczymy jak dalej pojdzie.
celetron - 02-09-2008, 06:02
Temat postu:
Ja też dostałem takiego maila (to jest mail automatyczny) i czekam już miesiąc! Ostatni raz tam coś kupiłem! Dobrze, że umoczyłem tylko 50zł.
Forest Gump - 02-09-2008, 11:00
Temat postu:
Moje zamowienie jest na ponad tysiaka.

Teraz sie ciesze ze nie wplacilem na konto.

Pozyjemy, zobaczymy.
Forest Gump - 03-09-2008, 08:46
Temat postu:
Dzisiaj rano dostalem maila, tym razem od wlasciciela, informujacego mnie ze moje zamowienie bedzie wyslane w przyszlym tygodniu.

Wyglada na to ze wszystko jest ok.
krzy - 03-09-2008, 13:25
Temat postu:
w sierpniu robiłem robiłem u niego większe (jak na moje finanse) zamówienie, czekałem chyba ponad tydzień, ale poza tym żadnych uwag nie miałem Smile
celetron - 03-09-2008, 14:11
Temat postu:
A ja dalej nie mam żadnej informacji, ani towaru Sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz