Sprzedam - Wymiana baterii w komp. Uwatec - jedyna taka okazja Puchatek_123 - 06-10-2008, 15:29 Temat postu: Wymiana baterii w komp. Uwatec - jedyna taka okazja
UWAGA!! OD DZIŚ NIE MUSISZ JUŻ WYSYŁAĆ SWEGO KOMPUTERA DO SERWISU!!!
Jedyna Taka Okazja po raz pierwszy .Tylko U mnie
Proszę pamiętać nie jestem autoryzowanym serwisem Uwatec-a
Zapraszam do zapoznania się z moja ofertą
Witam serdecznie chciałbym przedstawić dziś państwu JEDYNĄ ofertę W której zaproponuje wymianę baterii w komputerach znanej nam Firmy UWATEC
Każdemu z nas znany jest problem gdy na wyświetlaczu naszego komputera pojawi się sygnał o słabej baterii Err. Ale od dziś nie będzie stanowić to większego problemu.
Ważna Informacja :
Przy zużyciu 50% baterii w komputerach Uwatec. Zaleca się wymianę baterii na nową.
Zajmuję się wymianą baterii, oraz naprawą komputerów firmy Uwatec
Moja oferta obejmuję następujące modele:
• Aladin Air
• Aladin Pro/Sport
• ALADIN AIR X
• Aladin Pro Nitrox
• Aladin Air X O2 -w tej chwili wymiana nie możliwa.
• Smart COM
• Smart PRO
• Smart Z
• Smart tec
• I inne modele
W ramach wymiany baterii komputer, przechodzi test szczelności, badanie transmisji danych pod interfejsem, oraz w skrajnych przypadkach gdy zajdzie potrzeba zostaje dopełniony specjalistyczny izolator jeśli jest go mnie jak 33ml
Koszt zakupienia takiego oleju to wydatek 38zł/200ml
Czas wymiany baterii uzależniony jest od dostarczenia komputera. Może się nieco wydłużyć jeśli nie będę posiadał baterii do danego modelu komputera!!
Przewidywalny czas na wymianę oraz test szczelność wynosi od 8-9 dni
Udzielam GWARANCJ rozruchowej na 30 dni od wymiany baterii
Przy wymianie baterii stosuje zamienniki firmy TADIRAN.Baterie sprowadzane są na specjalne zamówienia przez firmę zajmująca sie Eksportem z Niemiec do Polski
Ceny mogą się nie wiele różnic w zależności od modelu komputera
Przewidywalny koszt to 100zł/125zł + 4.80zł/1kg wysyłka paczką poleconą priorytetową
“Na specjalne życzenie klienta mogę wysłać komputer firma kurierska za dopłatą”
Cena zależy od wg przesyłki i taryfikatora cenowego firmy kurierskiej DHL.
W cenę za wymianę baterii jest wliczone badanie szczelności komputera!
“w treści wiadomości proszę podać model komputera ,stan baterii, czas eksploatacji, o raz zgodę na wymiana baterii która jest przeprowadzana bez jakiejkolwiek gwarancji”
Telefon komórkowy: 792-521-384
Odpowiadam również na sms-y
Proszę o kontakt w kulturalnych godzinach
Pn-Wt 15:00 -20:00
Śer-So 13:30-20:00
Gadu-gadu: 8344971
WAŻNA INFORMACJA:
Proszę pamiętać że po wymianie baterii udzielam 30 dniowej gwarancji rozruchowej .Wymiana baterii może się nie powieść ze względu na
sowiej usterki ,wady które nie są spowodowana wyczerpaniem baterii!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli zajdzie taka sytuacja iż awaria będzie spowodowana przez wymianę baterii w komputerze, i przestanie on działać poprawnie lub będzie z nim coś nie w porządku. Awaria taka będzie usuwana przez zemnie bezpłatnie! W ramach Gwarancji rozruchowej , jaki i również po upływie 30dni od odebrania komputera.
Zapraszam do skorzystania z moich usług.Dowidzenia zibisobo - 19-06-2010, 08:05 Temat postu: Puchatek_123, mam komputerek aladin air x z padnięta baterią.
Czy zajmujesz się jeszcze tym tematem??? piotrkw - 19-06-2010, 17:56 Temat postu:
Puchatek_123 napisał/a:
o raz zgodę na wymiana baterii która jest przeprowadzana bez jakiejkolwiek gwarancji”
I szukasz jeleni na Twoją usługę ???
Trochę jakbym przeczytał w prasie motoryzacyjnej: naprawiam ABS, stosuję zamienniki które na specjalne zamówienie kolega "eksportuje" w plecaku z Niemiec do Polski , nie mam autoryzacji i nie wiem czy uda mi się naprawić. Ale bardzo gorąco polecam Swoje usługi.
????????
Pozdrawiam Piotr PrzybylakMarcin - 19-06-2010, 19:13 Temat postu:
To nie tak do końca Piotrze. W Alladynach niestety czasem wyświetlający się błąd baterii nie jest wynikiem wyczerpanej baterii tylko awarii elektroniki więc wymiana baterii nie pomaga.
Mojego Alladyna nie potrafili naprawić nawet w Moryniu pomimo, że wyświetlał się tylko błąd baterii. ....Znaczy potrafili....wymiana całej elektroniki...czytaj lepiej kupić nowy komp.
Fakt że sposób napisania ogłoszenia jest co najmniej nie profesjonalny.
ps. Nie jestem w żaden sposób związany z Puchatkiem. piotrkw - 19-06-2010, 19:32 Temat postu:
PrzybylakMarcin napisał/a:
Fakt że sposób napisania ogłoszenia jest co najmniej nie profesjonalny.
Tak jak i naprawy w piwnicy, a test w słoiku z wodą.
Pozdrawiam Piotr wiechu - 19-06-2010, 20:24 Temat postu:
Zerknijcie na datę ogłoszenia...
Była swego czasu "burza" na Sekcie i FN - młody próbował zrobić biznes ale mu nie wyszło.