Forum Dive Trek Group

Forum Ogólne - Zguba i poszukiwania...

Dorota i Wojtek - 13-04-2006, 07:15
Temat postu: Zguba i poszukiwania...
Podczas naszego ostatniego pobytu w Polsce sporo żeśmy się przemieszczali - część naszych bagaży wędrowała za nami wysyłana pocztą i innymi kurierami.

W efekcie nie potrafimy się doszukać kilku drobiazgów, które pewnie zostały w którymś z miejsc naszego pobytu...

Dokładniej chodzi nam o:

-klej do manszet (srebrna metalowa butelka o pojemności niespełna 0,5l zakręcana dużą metalową zakrętką wraz z małą szklaną w której był utwardzacz...)

-zestaw bielizny aktywnej: gacie i bluza w kolorze czarno-szarym w rozmiarze XL (tak, tak to ja zgubiłem własną bieliznę pig - wogóle to kupa wstydu, bo Tomek Stachura specjalnie przywiózł nowy komplet, a ja posiałem go zanim zdążyłem się w nim zanurzyć - i zrób tu teraz test... )

Podejrzewamy, że graty utknęły gdzieś pomiędzy Krakowem, Gorzowem, a Warszawą... - pytanie gdzie? Ciągle coś przysyłaliśmy, tyle, że nie bardzo pamiętamy co do kogo... Embarassed

Jeżeli ktoś z Was napotkał ślad powyższych prosimy o zakapowanie - podejmiemy starania związane z wywiezienim ich za granicę Smile

Znalazcy grozi nagroda w postaci co najmniej posta z podziekowaniami Rolling Eyes
KrzyHo - 13-04-2006, 22:45
Temat postu:
Dorota i Wojtek napisał/a:
-klej do manszet (srebrna metalowa butelka o pojemności niespełna 0,5l zakręcana dużą metalową zakrętką wraz z małą szklaną w której był utwardzacz...)

Zaraz, zaraz. Czy to nie ten klej o którym piszecie w dniu 4 kwietnia (po powrocie) w poście o suchaczu? To macie go czy nie? Laughing

Pzdr
KrzyHo

Niestety nagrody nie zdobędę, bo nic waszego nie mam Rolling Eyes
Dorota i Wojtek - 14-04-2006, 05:28
Temat postu:
KrzyHo napisał/a:
Czy to nie ten klej o którym piszecie w dniu 4 kwietnia (po powrocie) w poście o suchaczu?

no nie bardzo:

DiW napisał/a:
klej do manszet (srebrna metalowa butelka o pojemności niespełna 0,5l zakręcana dużą metalową zakrętką (...)

powinniśmy dodać, że "srebrna" dookoła bez napisów 8) ...

Dzięki za pomoc.
Mariusz - 14-04-2006, 05:36
Temat postu:
Witam

Unas tez nic nie zostalo Smile No chyba, ze schowales to pod lozko bo tam jeszcze nie zagladalismy Smile

M.
Dorota i Wojtek - 04-01-2008, 17:48
Temat postu:
Co się dobrze ukryje, to prędzej czy później się znajdzie...

Nieoczekiwanie (po niespełna 2 latach Rolling Eyes ) wszystkie zagubione kawałki wróciły do świata żywych Smile.

Poszukiwaczom dziękujemy Smile.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz