Nie zawsze, i pewnie dobrze o tym Wiecie, ale w tych opisanych przypadkach na pewno.
Pozdrawiam Piotr
Beeker - 17-12-2008, 20:43
Temat postu:
Ze 2 lata temu wpadła mi do łba myśl: "A może Bare?"
Udałem się więc do lokal dajwing centra i popatrzyłem co tam na wieszakach słychać.
Słychać było ze 2 sztuki nie w moim ówczesnym sajzie, więc na podstawie tabelki z kolegą prowadzącym dajw centra wykoncypowaliśmy, że do przymiarki trzeba ściągnąć XL i 2XL. Tak też się stało w czasie bardzo niedługim. W XL nie udało mi się nawet nogi włożyć (wysokie podbicie + wąska nogawka), 2XL leżał jak ulał, ale tylko jak się nie ruszałem - zapadła decyzja próbujemy 3XL.
Kolega dajw center master poprosił o czas na zorientowanie się na kiedy może ściągnąć z wiadomego miejsca - najpierw było że za 2-3 tygodnie, potem że może za 6 tygodni, bo muszą zrobić taki na Malcie żeby dystrybutor miał co ludziom udostępniać do przymiarki, a finalnie postawiono mnie przed decyzją: Chcesz 3XL? To sobie zamów i kup ... Mimo że SS mi się podobał to nie zdecydowałem się na wybór rozmiaru w ciemno.
sskijop - 09-02-2011, 23:12
Temat postu:
kupilem bare w divezone czas na jaki czekalem to 7 miesiecy dopiero gdy postraszylem prokuraturą przyslali -poprostu wczesniej wcisneli mi z trylaminatu i dokleili kieszen ktorej nie chcialem i komu potem to sprzedac?
z kombinezonu crash neopren 4mm jestem zadowolony ale teraz gdy chcialem rozpoczac przygode z nurkowaniem technicznym kiszka- nie siegam zaworów
Sławomir Choroś - 10-02-2011, 11:04
Temat postu:
Co do zakupów przez ECN to nie bardzo mogę napisać bo skafander BARE Trilam HD Tech Dry kupowałem w 2006 roku i faktycznie trochę to trwało (jakieś 2-3 miesiące) choć przyszedł ten co chciałem i taki jak chciałem bo brałem inny rozmiar butów, kieszeń i jakieś tam pierdoły dodatkowe.
Natomiast co do serwisu w ECN to mogę napisać po zeszłorocznym doświadczeniu same superlatywy.
Na początek napisałem maila co chciałbym zrobić ze skafandrem w serwisie. Chyba jeszcze tego samego dnia lub następnego otrzymałem maila z wyceną itp.
Do wymiany był zamek gazoszczelny, manszety nadgarstkowe, oraz chciałem wyciąć takie suwaki na łydkach co niby służą do tego żeby mniej powietrze wchodziło w nogi.
Skafander wysłałem do serwisu. Chyba za 2 dni zadzwoniłem żeby sprawdzić czy dotarł. Przemiła Pani poinformowała mnie że skafander jest już na warsztacie. W międzyczasie przypomniałem sobie że na którymś wyjeździe delikatnie naderwałem róg kieszeni na nogawce (takie odklejenie na 2-3 cm) i poprosiłem żeby panie to dodatkowo podkleiły na co usłyszałem ku mojemu miłemu zresztą zaskoczeniu że panie już to podkleiły.
Skafander w tym samym tygodniu dotarł do mnie. Zapłaciłem zgodnie z przesłaną wcześniej wyceną bez dodatkowych kosztów podklejania. Wycięcie suwaków na nogawkach zostało wykonane bardzo estetycznie tak że mógłbym powiedzieć że tak było oryginalnie.
Ponieważ za tydzień miałem być na Zakrzówku a ode mnie to 300km postanowiłem przy okazji pływackiej wizyty na basenie ubrać wdzianko na parę minut i sprawdzić szczelność. Tu po raz kolejny profesjonalizm serwisu ECN został potwierdzony, suchutko ……
Z obsługi serwisowej w ECN jestem bardzo zadowolony i spokojnie mogę polecić.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz