Hm! Powiedzmy elegancko: kompatybilnych. 18/45 jestem w stanie przeżyć, ale 10/80 nie przeżyję - i to nie finansowo, ale mentalnie. Ja bym tu widział 14/50 lub 12/60. Zreszta na planowanie nurkowań chyba jeszcze czas. Ja to widzę tak: Powstała całkiem prywatna koncepcja wyjazdu na zespołowe nurkowania treningowo-rekreacyjne w łatwym przewidywalnym i bezpiecznym w miarę akwenie. Każdy z projektodawców ma coś do przetrenowania/przetestowania, wstepnie są też w planie nurkowania trzystejdżowe, idealnie jeśli wyjdą na skuterach (specyfika niektórych miejsc nurkowych). Trudno zreszą zakładać w przyszłości jakąś poważniejszą akcję nurkową bez przeprowadzenie akcji treningowych.
Ja myślę, że jeśli stworzą się zespoły z wolą przeprowadzenia własnych nurkowań w tym samym terminie i tym samym akwenie, to walory towarzyskie wyjazdu znacznie się zwiekszą.
Niemniej raczej "nie widzę" nurkowan grupowych. Tym samym akcja "castingowa" która wydaję sie trwać jest chyba troche nieporozumieniem. Ewentualnie jest do rozważenia ktoś ze skuterem do zespołu na nurkowania w okolice 80 m, ale jako partner równoprawny. (Schwarzebruecke z wejścia Offen)
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz