Wojtku możesz jeszcze podać w skrócie trasę? Chętnie ją sprawdzę, bo GPS podaje od 12 do 15 km i czas od 25 do 31 minut, co w rzeczywistości oznacza 40-50 minut
Dla 14 czy nawet 20 minut chętnie ponownie rozważę opcję vertigo
Wojtek A. Filip - 24-03-2009, 20:14
Temat postu:
Próbowałem wpisać na Targeo - podaje 8km, ale trasą trochę dłuższą - zerknij na trasę pokazaną przez Targeo, ale przełóż ją o jeden most na południe (Siekierkowski) - wychodzi niemal linia prosta (patrząc z mojego miejsca zamieszkania na Puławskiej).
Generalnie jestem w Vertigo czasem kilka razy w tygodniu - jeżeli wyjazd jest pomiędzy 10 a 14.00 to jedzie się bardzo szybko (dłużej było na Wybrzeże GD.).
mk - 24-03-2009, 20:48
Temat postu:
Witam,
Pracuję na Woli, mieszkam w okolicy Siekierek więc codziennie po pracy przecinam Puławską. Optymalna dla mnie trasa (z okolic Riviery) to:
Puławska
Goworka
Spacerowa
Sobieskiego
wersja 1. Idzikowskiego
wersja 2. Beethovena
Witosa
Trasa Siekierkowska
Vertigo
Jeżeli nie ma nadzwyczajnych zdarzeń (pierwzy śnieg, drugi śnieg..., wypadek, itp) to trasę z okolic dworca zachodniego jadę w 30 minut (pracuję do 16.00)
Od czasu gdy Trasa Siekierkowska została podciągnięta do Marsa to informacje o korkach na moście sa mocno przesadzone. Korki robią się za mostem.
Pzdr
mk
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz