Plotek napisał/a: |
(...) dla par mieszanych w których On nurkuje z pasją a Ona się w tym czasie nudzi, jednak oboje pragną spędzać wakacje razem. |
Na obecną chwilę jedyne rozwiązanie jakie stosuję to wspólne nienurkowe wakacje z rodziną i kolejne, już bez rodziny ukierunkowane wyłącznie na nurkowanie. |
KasiaK napisał/a: |
drażni mnie takie założenie. |
Chciałbym jedynie zapytać jak sobie radzicie podczas wakacji z nienurkującym partnerem/rką życiowym/ą, czy podoba Wam się powyższa idea czy też macie inne pomysły. |
grzegorz napisał/a: |
to chyba jest ok? |
Plotek napisał/a: | ||
To założenie dotyczy pomysłu ze SPA, bo przyjąłem (być może mylne założenie) że propozycja spędzenia wakacji w ośrodku SPA wyda się być bardziej atrakcyjna dla płci pięknej, (dbającej poniekąd troszkę bardziej o urodę) niż dla przeciętnego faceta. |
martin - dobre |
nie wiem dlaczego zakładamy, ze ten nurający to facet |
waterman napisał/a: |
Na nurkowiskach widzi się jednak więcej facetów niż kobiet. |
grzegorz napisał/a: |
a może: porozmawiaj z nią?
macie się na codzień,to jesli będziesz co drugi dzień w wodzie,a ona w tym czasie będzie się opalać i patrzec na opalone torsy innych facetówl,to chyba jest ok?nie dotyczy oczywiście młodych małżeństw:) |
Chciałbym jedynie zapytać jak sobie radzicie podczas wakacji z nienurkującym partnerem/rką życiowym/ą .... |
Halszka napisał/a: |
Wspólnie jeździmy w góry, a osobno... każdy sam ze swoją pasją. |
martin napisał/a: |
... kombinacje (spa + nurkowanie) mozna spotkac w paru niemieckich i austryjackich hotelach. Sam pomysl wcale nie jest nowy. |
Cytat: |
korzystałeś kiedyś z takiego resortu? Jeśli tak to podziel się wrażeniami. |