| Wojtek Filip napisał/a: | 
| Może się ktoś pokusić o porównanie z Fox'em? ...albo podzielić się własnymi uwagami? | 

A Chrome tak jak napisal juz TOMA52 uzywam na netbooku.
 A Chrome tak jak napisal juz TOMA52 uzywam na netbooku.     | Wojtek Filip napisał/a: | 
| ...albo podzielić się własnymi uwagami? | 
| TOMA52 napisał/a: | 
| Dobrze działa z bankami: - Pekao24 | 

| ElBacio napisał/a: | 
| ale Pekao - nie | 
 - czyli musi być na maks prosto.
  - czyli musi być na maks prosto.
| Spiridion napisał/a: | 
| Google Chrome 4.0.249.7 | 
| czy przeglądarka ta ma jakiś dodatek w stylu Adblock Plus w FireFox | 

podoba mi się  8).
 podoba mi się  8). 
 ?
 ?  
| Czyżby groził mi Mac  ? Pozdrawiam, Wojtek | 

)
 ) 
| Czyżby groził mi Mac | 
| robertg napisał/a: | ||
| 
 Mac jest ladny, ale jak ktos jest przyzwyczajony do windowsa to niestety sie nie sprawdza. | 

| Adam Frajtak napisał/a: | 
| Mak jest niezwykle delikatny | 
 ). Wyciągam go i pracuję przy mrozie  -18 i w cieplarni +40, na basenie i samolocie i... działał do soboty (potem przeprowadziłem słynny już test "mokka" i komp nie wytrzymał, ale to inna sprawa)
 ). Wyciągam go i pracuję przy mrozie  -18 i w cieplarni +40, na basenie i samolocie i... działał do soboty (potem przeprowadziłem słynny już test "mokka" i komp nie wytrzymał, ale to inna sprawa)
 ? ... i każdy inny Mac nie przejmuje się okolicą i działa zawsze?
 ? ... i każdy inny Mac nie przejmuje się okolicą i działa zawsze?

Poniższy filmik "Tajemniczy Ktoś" mi whakował do posta.
 Poniższy filmik "Tajemniczy Ktoś" mi whakował do posta.

| Adam pytanie mam takie - jak widzisz Mac'a w terenie? Znam kilka osób obchodzących się z tym komputerem niewiele gorzej niż ja ze swoim i nie narzekają? Może być tak, że znowu masz pecha jak z uwatekiem  ? ... i każdy inny Mac nie przejmuje się okolicą i działa zawsze? | 
 i w dalszym ciągu pozostanę im wierny.
  i w dalszym ciągu pozostanę im wierny. 
| Ograniczeniem jest też dla mnie wielkość - nie jestem pewien, ale chyba nie ma modeli z matrycą ~12" ? | 
 Kupujesz kompa otwierasz pudełko włączasz i już na dodatek wszystko działa nic się nie wiesza i co najważniejsze nie startuje co raz dłużej po każdym kolejnym uruchomieniu jak windoza
 Kupujesz kompa otwierasz pudełko włączasz i już na dodatek wszystko działa nic się nie wiesza i co najważniejsze nie startuje co raz dłużej po każdym kolejnym uruchomieniu jak windoza   

Ale z tego co widzę to nie jest oferowany w Polsce
  Ale z tego co widzę to nie jest oferowany w Polsce     | Adam Frajtak napisał/a: | 
| Wojtek jeżeli bliskie ci są rozwiązania całościowe to Mac jest w sam raz dla ciebie  Kupujesz kompa otwierasz pudełko włączasz i już na dodatek wszystko działa | 

.
.
 .
  .
 .
.     | Wojtek Filip napisał/a: | 
| Google Chrome ma ciekawy dodatek dla osób mających kłopoty z angielskimi | 
| Kod: | 
| javascript:var%20t=((window.getSelection&&window.getSelection())||(document.get Selection&&document.getSelection())||(document.selection&&document.selection.createRan ge&&d ocument.selection.createRange().text));var%20e=(document.charset||document.character Set);if(t!=''){location.href='http://translate.google.com/translate_t? text='+t+'&hl=pl&langpair=auto|pl&tbb=1&ie='+e;}else{location.href='http://translate.goo gle.com/translate? u='+escape(location.href)+'&hl=pl&langpair=auto|pl&tbb=1&ie='+e;}; | 
| Plotek napisał/a: | 
| Nie chce mi się przestawiać na nowy program, bo w starym mam całą historię stron i haseł. | 
| TomS napisał/a: | 
| Z łatwością i szybko wszystko zaimportujesz z Ffx podczas instalacji lub po. | 

| PrzybylakMarcin napisał/a: | 
| Bez względu na to jaką mamy przeglądarkę i z jakiego języka chcemy tłumaczyć wystarczy dodać sobie do ulubionych ten link | 
 działa juz od ponad roku , nie jest to tylko zaletą chroma ...
 działa juz od ponad roku , nie jest to tylko zaletą chroma ...     | TomS napisał/a: | 
| Jeśli przetrwa tydzień to pewnie zostawię odinstalowując Ffxa. | 

| Ten wątek ma na przykład absurdalną szerokość, daleko poza najszersze zdjęcie... | 
| Poprawiony. | 
 Nie miałem nigdy wcześniej aż takich jazd. Szerokość forum sięgało minimalnie poza najszersze zdjęcie w wątku a w Chrome jakieś drugie tyle...
 Nie miałem nigdy wcześniej aż takich jazd. Szerokość forum sięgało minimalnie poza najszersze zdjęcie w wątku a w Chrome jakieś drugie tyle...

| Brakuje mi możliwości definiowania zapisów w historii (np. żeby nic nie zapisywał). | 
| Super (dla netbooka) jest wykorzystanie najwyższego paska na zakładki i aktywny pasek stanu (się chowa jak nie ma nic do powiedzenia) | 
| Zakładki pięknie się synchronizują z kontem Xmarks. | 
| robertg napisał/a: | 
| chrome po instalacji ladnie zaimportowal sobie zakladki z FF ale znow - zapisanych hasel nie dal rady przeniesc | 
 ) - część haseł wymagała tylko potwierdzenia żeby je zapisać, a części nie było wcale.
 ) - część haseł wymagała tylko potwierdzenia żeby je zapisać, a części nie było wcale.     | Wojtek Filip napisał/a: | 
| otwarcie adresu w zakładce "incognito" | 
| część haseł wymagała tylko potwierdzenia żeby je zapisać, a części nie było wcale. | 
| Szybką wersją pełnego ekranu | 
 - pasek zakładek, pasek startu..., stąd moje zadowolenie.
 - pasek zakładek, pasek startu..., stąd moje zadowolenie.
| Adam Frajtak napisał/a: | 
| dobrowolny i automatyczny eksport haseł należałoby uznać za błąd przeglądarki | 
| Na dłuższą metę za dużo klikania ale problem do załatwienia wyświetleniem i wyczyszczeniem historii po pracy. | 
 )
 )
| czy można jakoś zwiększyć ilość okienek stron popularnych | 
| klikasz prawym na dowolny skrót strony i "otwierasz jako incognito" i tam pracujesz na dowolnej ilości stron (to jakby równolegle pracująca przeglądarka). Potem zamykasz część "tajną" i po wszystkim. | 
 Dzięki.
 Dzięki.
| Pytanie mam takie: czy można | 

| Plotek napisał/a: | 
| Czy można w GoogleChrom zainstalować/uzyskać podgląd wydruku? |