Wyjazdy nurkowe - Nurkowanie w Colona DC - od 12-19 lutego. Zwierz - 04-02-2010, 19:05 Temat postu: Nurkowanie w Colona DC - od 12-19 lutego.
Witam.
Jak w temacie.
Wybieramy się poraz kolejny do Egiptowa z zamiarem nurania.
Może ktoś się wybiera w terminie 12-19.02.2010 do Colony aby zrealizować pakiet 5 dniowy? Zwierz - 20-02-2010, 12:59 Temat postu: Podziękowania dla Doroty i Bartka
Niestety wszystko, co dobre szybko się kończy.
Zawsze tak piszę, kiedy wracam z nurkowania, a zwłaszcza z Colony w Hurghadzie.
Byliśmy już tam kolejny raz i kolejny raz muszę w dobrym tego słowa znaczeniu napisać kilka ciepłych słów o Dorocie, Bartku oraz o organizacji w bazie Colona DC.
Wszystko zorganizowane i dopięte na ostatni guzik. Mimo że tym razem nie mieszkaliśmy w hotelu Magawish transport do bazy był doskonały. Busik każdego dnia był punktualnie i nie było żadnych problemów. Zaplanowane nurkowania były doskonałe. Po raz kolejny zostałem mile zaskoczony nowymi jeszcze nigdy niewidzianymi miejscami. Pierwszy dzień pełen wrażeń, mimo że w bazie. Razem z Bartkiem zatapianie nowych części bazowej rafy. Kolejne nurkowania na nowych „dla mnie” wrakach i na tych, na których już byłem, ale teraz je dokładnie obejrzałem. No i coś, czego nigdy jeszcze nie robiłem, czyli nurkowanie nocą. Dorota nurkowanie suuuuuuuuper.
Dziękujemy za pyszne papu. Dorota - 21-02-2010, 18:09 Temat postu:
Zwierzu