Forum Dive Trek Group

Konferencje - I Łódzki Festiwal Nurkowania Wrakowego

borosail - 09-02-2010, 12:29
Temat postu: I Łódzki Festiwal Nurkowania Wrakowego
W imieniu Łódzkiego Klubu Płetwonurków TRYTON mam przyjemność zaprosić Was na Pierwszy Łódzki Festiwal Nurkowania Wrakowego, który odbędzie się 6 marca w sobotę w pubie Keja w Łodzi.

Do grona prelegentów zaprosiliśmy takich gości jak: Tomasz Stachura, Sebastian Popek, Łukasz Piórewicz i Aleksander Ostasz, którzy opowiedzą o nurkowaniach wrakowych, w szczególności tych bałtyckich, jak i o zagadnieniach technicznych związanych z nimi.

Szczegóły i program festiwalu znajdziecie na www.festiwalwrakowy.pl

qbapuch - 03-03-2010, 11:53
Temat postu:
Chciałem wam przypomnieć, że są jeszcze dostępne bilety.
Można je nabyć w siedzibie naszego klubu www.tryton.lodz.pl, lub zarezerwować na stronie festiwalowej www.festiwalwrakowy.pl
borosail - 05-03-2010, 09:40
Temat postu:
Pozwalam sobie napisać ponownie clown

Po ostatnich rozmowach z zaproszonymi gośćmi chciałbym uspokoić wszystkich zainteresowanych festiwalem, mam potwierdzenie, że o ile nie będzie końca świata wszyscy odmeldują się na spotkaniu 8)

Mam nadzieję, że niekorzystna aura za oknem tylko zachęci was do nurkowania na sucho na naszym festiwalu i nie skłoni was do pojechania nad wodę zamiast do klubu Keja Mr. Green

Wszystkie szczegóły na stronie www.festiwalwrakowy.pl

Uchylę też rąbka tajemnicy pisząc, że wśród słuchaczy rozlosujemy nagrody occasion1 .

W klubie Keja cały czas będzie działał bar, gdzie nabędziecie wszelkie napoje i przekąski a także kuchnia okrętowa gdzie za stosowną opłatą zostaniecie nakarmieni.

Mam nadzieję, że do zobaczenia w sobotę
PawełS. - 05-03-2010, 11:00
Temat postu:
No będziemy: Paweł, Darek, Sławek i inni ciekawi świata podwodnego salut

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz