Forum Dive Trek Group

Sprzedam - Sprzedam VR3 C3 + kabel PC (w cenie możliwy kurs TDI Trimix)

ElBacio - 27-05-2010, 14:54
Temat postu: Sprzedam VR3 C3 + kabel PC (w cenie możliwy kurs TDI Trimix)
Witam,

Sprzedam komputer VR3 C3 (kolorowy) z zapasowymi bateriami, osłonką sztywną na wyświetlacz oraz przewodem do podłączenia do PC.

Jest to opcja C3, a więc do obiegów otwartych powietrze, nitrox i trimix. Następny użytkownik - rebreatherowiec może dokupić sobie PINa do C4.

Jestem pierwszym właścicielem, komputer kupiłem od autoryzowanego sprzedawcy na targach nurkowych w Wielkiej Brytanii.

VR3 ma oczywiście włączonego PINa do podłączenia do PC. Oprogramowanie działało mi na Windows XP, ale nie udało mi się uruchomić go na Vista. Z tego co czytałem na sieci podłączenie pod Vistę jest niemożliwe lub bardzo trudne. Nie mam pojęcia jak wygląda sprawa z Windows7.

Komputer ma kilkadziesiąt (około 40 - 50) nurkowań na koncie.
Najgłębiej był na 103 metrach.

Sprzedaję, bo do realizowanych przeze mnie nurkowań nie jest mi już potrzebny.

Pokrowiec miękki na poniższych zdjęciach nie jest elementem oferty - chcę go sobie użyć do czegoś innego.

Odnośnie ceny to są dwie możliwości:

zestaw jak zaoferowany powyżej 3400 zł

lub

zestaw jak wyżej + kurs TDI Trimix (normoksyczny) dla osoby spełniającej wymagania wstępne w cenie 4600 zł (+gazy swoje i instruktora)

lub

zestaw jak wyżej + kurs TDI Trimix (normoksyczny) dla dwóch osób spełniających wymagania wstępne w cenie 5600 zł (+gazy swoje i instruktora)

Kurs do realizacji najprawodpodobniej nad Piłaknem, z częścią skillsową na Koparkach, jez. Białym lub także nad Piłaknem. Wykłady teoretyczne w Warszawie lub na wyjeździe.

Osoby zainteresowane pakietem VR3 + kurs Trimix o szczegóły zapraszam na PW.

Kilka zdjęć:

El Bacio

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz