maciek_nurr napisał/a: |
Nie wiem jakich argumentów używasz wobec małżonki, ale musisz mi sprzedać parę, bo ja mam problem z negocjacją jednego nura na bałtyku w czasie wakacji Sad |
Plotek napisał/a: |
Jaki ocieplacz do Chorwacji w sierpniu? |
maciek_nurr napisał/a: |
Nie wiem jakich argumentów używasz wobec małżonki, ale musisz mi sprzedać parę, bo ja mam problem z negocjacją jednego nura na bałtyku w czasie wakacji |
Najważniejsze to nie zaczynać rozmowy od tego, że to będzie wyjazd połączony z nurkowaniem Pamiętaj, że najważniejsze to spędzić czas z żoną, a że przy okazji jest w pobliżu jakaś baza nurkowa (tak całkiem przez przypadek), to zawsze możesz przecież z wyskoczyć na porannego nurka zanim ona wstanie i zje śniadanie |
Cytat: |
Jak coś dokładniej to pytaj śmiało. |
To poradźcie proszę jeszcze czy opłaca się targać flaszki z polski. |
Czytałem też na forum, że czasami bazy potrafią skasować dodatkową opłatę, bo niby nurek w twinie to jakiś taki techniczny czy coś i że taki musi płacić drożej Shocked ? |
Nurkować będę typowo rekreacyjnie, ale razem z rodzinka brata, nie wystarczy nam worków do pojedynczych flaszek. Pomysł więc padł, coby twiny zatargać. |
Kacper napisał/a: |
Tomek ja tam swojego twina targam, z prostej przyczyny - nie mam skrzydła pod singla Smile 30 kg więcej w aucie nie zrobi mu już większej różnicy |
KowiKowi1979 napisał/a: |
Tylko uważaj, żeby Ci nie dowalili "pakietu TECH" za to tylko, że masz twina. Poważnie, dograj to najpierw w bazie. Jak nie masz worka do 1x15 to zabierz komuś z W-wy jakiegoś rec-winga i zostaw mu swój wór na czas wyjazdu afro |
Czy faktycznie w sierpniu jest tak ciężko znaleźć lokum w Chorwacji na wyspie Hvar? |
Jeszcze nie wiem z która do której bazy pojadę bo mam problem żeby znaleźć nocleg, |
Oni mają w swojej ofercie załatwianie spania w pobliskich hotelach, więc może z nimi pogadaj o noclegach? |
Tomek na Hvarze masz dwie polskie bazy: Nautica i Nautilus. Z tego co widziałem na stronie Nautilusa to mieszczą się tam gdzie kiedyś Nautica - w miasteczku Hvar, natomiast Nautica przeniosła się do miasta Stari Grad gdzie dopływa prom ze Splitu.
Oni mają w swojej ofercie załatwianie spania w pobliskich hotelach, więc może z nimi pogadaj o noclegach? |