Forum Dive Trek Group

Forum Ogólne - Znaleziona latarka Salvo na Delfinie

Marek Cacaj - 04-09-2010, 19:47
Temat postu: Znaleziona latarka Salvo na Delfinie
Dzisiaj znaleźliśmy na Delfinie latarke Salvo. Widać ze trochę czasu leżała na dnie. Latarka jest podpisana. Właściciela sprzętu o ksywie Tryton prosimy o kontakt. Smile
Wojtek A. Filip - 04-09-2010, 20:14
Temat postu:
Marek - Delfin??? To jakiś akt desperacji? Wink
...a latara może być Wnorkowa skoro trytonowy napis, ale może to tylko zbieżność jakaś?

Pozdrawiam,
Wojtek
Michał Iwicki - 05-09-2010, 21:04
Temat postu:
Hey,
Latarka lezała obo Delgina kiedy ją znalazłem. Mimo tego że długo leżał w wodzie to działała.
Ltarka jest do odebrania na Sztormie u Lecha. salut
aneczka - 05-09-2010, 23:12
Temat postu:
Oj Michał... nie dość, że mylisz liczbę pojedynczą z mnogą (znalazłem...? a tak miło było...), to jeszcze wprowadzasz w błąd w kwestii lokalizacji owej latarki. Teraz będę musiała zawieźć ją do Leszka i nie odbiorę znaleźnego, yhh Wink

Pozdr.
Ania

p.s.
nie zgubiłeś drogi do domu, mam nadzieję Laughing
Michał Iwicki - 06-09-2010, 08:28
Temat postu:
aneczka napisał/a:
Oj Michał... nie dość, że mylisz liczbę pojedynczą z mnogą (znalazłem...? a tak miło było...), to jeszcze wprowadzasz w błąd w kwestii lokalizacji owej latarki. Teraz będę musiała zawieźć ją do Leszka i nie odbiorę znaleźnego, yhh

Tak masz racje znalezlismy razem....zrzekam się znaleźnego na Ciebie Aniu Laughing
No ale dzięki temu pojawiłaś się na forum....mało jest na forum kobiet z Full Cave więc fajnie że wpadłaś.

aneczka napisał/a:
p.s.
nie zgubiłeś drogi do domu, mam nadzieję

oj tam, oj tam mam nawigacje... salut
aneczka - 06-09-2010, 11:10
Temat postu:
Ajć...

iwiki napisał/a:
No ale dzięki temu pojawiłaś się na forum...

Witam serdecznie Very Happy
Chyba od tego powinnam była zacząć Smile

iwiki napisał/a:
zrzekam się znaleźnego na Ciebie

Przeceniasz moje możliwości. Zresztą, jaka to przyjemność tak bez Was Wink

iwiki napisał/a:
Ltarka jest do odebrania na Sztormie u Lecha. salut

W rzeczy samej, tam właśnie obecnie się znajduje salut

Ania
Marek Cacaj - 09-09-2010, 08:30
Temat postu:
Wojtek Filip napisał/a:
Marek - Delfin??? To jakiś akt desperacji?

Wojtek, aktem desperacji było nurkowanie na Wichrze Smile. Znalazłem tam pas balastowy i kość wyglądająca na ludzką Shocked

Wracając do latarki to Krzychu coś słabo pilnuje Swoich rzeczy. Ostatnio Konrad znalazł na V315 jego błyskacze Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz