Forum Dive Trek Group

Forum Ogólne - Podziekowanie dla Bartka-GralMarine

gorcio - 13-10-2010, 20:34
Temat postu: Podziekowanie dla Bartka-GralMarine
Chcialbym podziekowac Bartkowi, czyli Gralmarine, za upgrade mojej lampki i dostarczenie jej kurierem na czas przed wyjazdem. Dzieki temu, ze lampa prosto z zakladu ruszyla kurierem, bede mogl wykonac nurki z moim wlasnym glownym swiatlem.
Dla ciekawych, bedzie kilka fotek ze swiatlem z 6 diodowego upgradowanego Grala (szczegoly u Gralmarine, ja sie nie znam), zas po powrocie bede mogl rowniez porownac ja do zwyklego Grala 6 diodowego.
Polluks - 14-10-2010, 10:24
Temat postu:
Bartku, czekamy na szczegóły tuningowania...
gorcio - 22-10-2010, 06:54
Temat postu:
Niestety, w goraczce nocnych nurkowac zapomnialem zrobic zdjecia, wiec najblizsze zrobie pewnie w przyszly weekend. Na szybko : latarka daje mocne swiatlo, o dosc szerokim kacie, mieczem swietlnym zdecydowanie nie jest. W warunkach egipskich, oswietlajac z powierzchni dno na glebokosci ok 21m, plama swiatla miala ok 3 metrow srednicy, tak na oko, i wystarczala spokojnie zeby ludzie ktorzy tam byli wylaczyli swoje latarki. Fotki porobie jak zrobie przeglad automatow i rusze na nastepne nurkowanie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz