i tu się kończą moje szpiegowskie umiejętności - byłem w tym czasie o dobrych kilka tys. km na północ.
Bartek udaje, że niby się wstydzi, czy jakoś tak - lepiej nich sam się przyzna .
sea monster - 25-10-2010, 23:07
Temat postu: odwagi
Bartku odwagi tyle czasu się opierałeś i się stało
pozdrawiam
Paweł
GRALmarine - 26-10-2010, 07:48
Temat postu:
To fakt, długo się opierałem aby wreszcie ukończyć, rozpoczęty 8 lat temu kurs. Wszystko odbyło się w ogrzewanym słońcem akwarium (rafy Marsa Alam) od 16 do 23 października.
Dzięki Dawidowi (Projektfilm), Juniorowi i jego instruktorom z Avalon Divers pływałem z żółwiami i delfinami, na wraku, w jaskiniach, zaliczyłem nocne aby zobaczyć jak świeci mój nawy LED.Dwa ostatnie nurkowania zrobiłem z kamerą, aby zobaczyć jak proste jest filmowanie. I faktycznie jest to całkiem proste.Naciśnięcie przycisku ... i nagrywa. Dopiero na powierzchni szok. Dlaczego z całej ryby która była w kadrze nagrany jest tylko ogon? Dlaczego pod wodą olbrzymia murena na ekranie wygląda jak otyła sznurówka? Wniosek jest prosty. Jeszcze wiele wyjazdów, trening pływalności, oddechu oraz słuchanie z pokorą doświadczonych nurków.
Bartłomiej Grynda
Sebastian Mroczkowski - 26-10-2010, 08:00
Temat postu:
Brawo! Już niedługo pozostanie personalnie testować sprzęt czy wytrzymuje 16ata
Pozdrawiam,
Sebastian
Adrian Kastura - 26-10-2010, 18:09
Temat postu:
Gratulacje.
tomtom16 - 26-10-2010, 19:02
Temat postu:
Gratuluję Panie Bartku.
To teraz spotykamy się na Wetro, zobaczysz jak pod wodą świeci Twój HID 45.
Dla mnie rewelka . Pozdrawiam.
Sebastian Budek - 26-10-2010, 19:58
Temat postu:
Gratuluję Bartku i życzę postępów.
Pozdrawiam
Sebastian
Tymek Podgórczyk - 26-10-2010, 21:14
Temat postu:
Gratulację dla Bartka i mam nadzieję, że już niedługo do Tuna-Hastberg pojedziesz z nami i zobaczysz jak spektakularnie świecą Twoje światła, za które jeszcze raz wielkie dzięki.
hubert68 - 28-10-2010, 06:06
Temat postu:
Bartku gratulacje!
Polluks - 28-10-2010, 07:46
Temat postu:
Ja bym się tak nie cieszył na naszym miejscu
Się wciągnie w nurki i nie będzie miał czasu na projektowanie nowych produktów...
Żartuję oczywiście! Wielkie gratulacje Bartku. Mam nadzieję, że na BalticTechu podzielisz się wrażeniami...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz