Wojtek Filip napisał/a: |
Podobno jeżeli ktoś nie ma konta na Facebook'u to nie istnieje .
|
Cezzz napisał/a: | ||
Cholerka. Zdaje się że w takim razie ja długo nie pociągnę. Kiedyś było lepiej: "myślę więc jestem". P.S. Wiem, wiem. Trzeba iść z duchem czasu. Ku chwale internetu! |
TomM napisał/a: |
Czy ktoś może mi przystepnie wytłumaczyć, do czego właściwie służy Facebook?
Mam konto na fejsbuku od jakiegoś czasu i jedyne co z tego wynika, to tony e-maili o treści "ktos tam twierdzi że cie zna" - przy czym 90% osób, których dane figurują w takim mailu w życiu nie widziałem na oczy, a ich nazwiska sa mi obce. Mam pokaźną liste "znajomych" oarz takich "którzy utrzymują że mnie znają" i czasem dostaję maila, że "ktoś tam sugeruje, że cos lubię". Nic więcej dla mnie z tego nie wynika, nie dostrzegłem żadnych korzyści płynących z posiadania takiego konta, poza ewentualnie licytowaniem sie kto ma więcej znajomych na fejsbuku Do czego to włąściwie służy? Jaka jest funkcja społeczna tego portalu? Jaką wartość do wnosi dla mnie? |
Adam Frajtak napisał/a: | ||
Przyłączam się do tego postu, też mam, też nie wiem do czego to służy i jak do tej pory tylko mi zaśmieca skrzynkę. Właściwie to nie wiem sam dlaczego tego jeszcze nie skasowałem... |
Hmm... Wszyscy to mają, a nikt nie wie do czego to właściwie jest? |
martin napisał/a: |
Informowania swiata co wlasnie robisz, n.p. piszesz "ide na piwo" i zwieksza sie szansa, ze ktos ze znajomych tam bedzie. |
Do czego to włąściwie służy? Jaka jest funkcja społeczna tego portalu? Jaką wartość do wnosi dla mnie? |
dlaczego założyłeś konto na tym portalu? |
Pozdrawiam z mokrej zagranicy |
Monika kazała |
Cytat: |
Tomek - ten portal może się przydać do znalezienia czegoś - w każdej innej sytuacji to gigantyczna strata czasu - ale to moja opinia, a jako wieloletni użytkownik tego portalu - jakieś podstawowe informacje kontaktowe zamieściłem tam po 3 latach, a pierwszy wpis dzisiaj Smile... i nie bardzo wiem co się teraz stanie Wink . |
Cytat: |
i nie bardzo wiem co się teraz stanie |
Hmm... Wszyscy to mają, a nikt nie wie do czego to właściwie jest? |
pawelw napisał/a: |
dowiesz jakiego masz , czy Kaziu zrobił wiecej nurkowań od Ciebie albo że ma w d... to co robisz o to chodzi |
Od roku na FB (bo tyle mam konto) nie zauważyłem niczego, poza kolekcjonowaniem "znajomych", nie wiem tylko po co... |
Plotek napisał/a: |
możesz widzieć co oni mają do obwieszczenia światu |
moi "znajomi" nie mają nic do obwieszczenia światu, bo nie dostrzegam w zasadzie żadnej sensownej aktywności na FB. |
moi "znajomi" nie mają nic do obwieszczenia światu |
Czy ktoś potrafi ten filmik załadować na forum? |
Adam Jaworski napisał/a: |
Na razie ściągnąłem go na dysk i przepchnąłem do galerii, ale to ma rozszerzenie mp4 i nie chce się z tagiem [video] odtworzyć... |
ZielonySmok napisał/a: | ||
Załaduj do Youtube i link na forum. |
Adam Jaworski napisał/a: |
Poza tym, głupio mi wypychać na youtube cudze filmy |