Cytat: |
witam
ciekawi mnie ten temat prosze go rozwinac : Cytat: 1. Dlaczego nurkowie wyszkoleni w Polsce są lepsi od tych, wyszkolonych w "ciepłych wodach"? uwazam ze sa dwie istotne roznice jw. temp. wody a druga to widocznosc , ciekawi mnie jakie bedzie uzasadnienie Very Happy poniewaz robilem szkolenia w ciepłych wodach wydawalo mi sie ze to zalezy wylacznie od instruktora !!! Mr. Green ale wynika z tego "dlaczego " ze sie myliłem Sad wybierajac sie na szkolenia do ciepłych krajow pozdrawiam Mr. Green |
darek napisał/a:
ciekawi mnie ten temat prosze go rozwinac : Cytat: 1. Dlaczego nurkowie wyszkoleni w Polsce są lepsi od tych, wyszkolonych w "ciepłych wodach"? To tylko przykładowy temat wykładu (który, wypadł całkiem nieźle) - jego ewentualne rozwinięcie może nastąpić w nowym temacie, który proponujemy Ci założyć. |
darek napisał/a: |
dlatego zakładam ten temat i czekam na wyjasnienia poniewaz uwazam ze zamiast tego "dlaczego" powinno byc "czy " |
darek - w którym miejscu dostałeś "wymijającą odpowiedź"? |
TomS napisał/a: |
"Przekonania o wyższościach" to typowo polski "czynnik ludzki" |
nikt mi nie powie ze zajecia basenowe na otwartych wodach sa latwiejsze niz na krytym basenie |
1. Dlaczego nurkowie wyszkoleni w Polsce są lepsi od tych, wyszkolonych w "ciepłych wodach"? |
"Przekonania o wyższościach" to typowo polski "czynnik ludzki" |
ja niejestem zwolennikiem takich porownan bo nie mosze byc najlepszym , szkole sie poto zeby bezpiecznie nurac w toni i dlatego jestem ciekaw co na ten temat powieie DIW a potem mozemy dopiero podyskutowac |
Marcin B napisał/a: |
lecz tak na prawdę system procedur szkoleniowych i sztuka ich przekazu |
TomS napisał/a: |
sztuka wykraczania poza procedury |
Darek - jeżeli nasze zdanie potrzebne jest Ci do podtrzymania tego tematu, to warto było zapytać czy mamy ochotę na dyskusję w tymże . |
A tak nawiasem: większość z nas na tym forum pokazuje twarz. Nie obraź się ale kot z wetkniętym w pysk petem (niezależnie od tego czy to montaż czy nie) jest jak dla mnie wybitnie niesmaczny. Może razić uczucia.
Pozdrawiam Janek |
dlatego zakładam ten temat i czekam na wyjasnienia poniewaz uwazam ze zamiast tego "dlaczego" powinno byc "czy " pozdrawiam |
... powinniscie dostrzec ze szczegolnie czekam na wasza (zdanie) wypowiedz w tym temacie .... jestem nowy i nie wiedzialem ze trzeba pytac czy sie ma ochote na dyskusje |