Pracuję nad systemem.
Istnieje już całkiem niezły worek na rynku. Chętnie bym go poprawił ale nie sądzę, aby dla takiej kosmetyki ktoś w to zainwestował.
"Do latania" potrzeba worka lekkiego czyli z cieńszego, słabszego materiału co z kolei nie jest dobre ogólnie. Powinny istnieć dwie wersje materiałowe do wyboru... albo jednopowłokowy; no ale Apeks WTX3 jest właśnie taki i nie jest bestsellerem... bo jest jednopowłokowy właśnie.
Jeśli Donut SE odniesie sukces to może Tomek Stopyra zdecyduje się wprowadzić "Singla SE"... ?? Ja sam tego nie wyprodukuję ale chętnie zaprojektuję.
Do pełni szczęścia muszę mieć inne niż normalnie (mniejsze) kolanko i jego mocowanie do worka a to już spore wyzwanie dla wykonawcy.
Natomiast mój najnowszy projekt płyty do singla uwzględnia między innymi mocowanie balastu w formie "zwykłych kostek" (ale także łatwo odlewalnych obciążników dedykowanych) bezpośrednio do płyty zapewniając jednocześnie szerokie możliwości trymowania. Dzięki temu balast jest w miejscu prawie zawsze idealnym, nie zaburza pracy worka (jak kieszonki na butli), nie "kładzie na twarz" na powierzchni (jak kieszonki na pasie biodrowym) i nie przeszkadza latarce ani D-ringowi.
Ponadto pas kroczny jest podwójny i nie biegnie centralnie ale po pośladkach (docenia się to szczególnie pływając za skuterem ).
Jest też kilka innych ciekawostek jak np. trzy różne profile gięcia zależnie od strefy (biodra - talia - łopatki).
Oczywiście jak zwykle płytę mogę zrobić "na miarę" zależnie od wielkości pleców nurka.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz