Heja
Ja mam jedno targowe Ducha z E.Litem
Pozdrawiam
Filet - 11-02-2011, 04:06
Temat postu:
W wyniku anulowania planowego nurkowania w sobotę postanowiłem ostatecznie wybrać się w weekend na targi. Ponieważ auto miałem w warsztacie wybór padł na kolej. Wiedząc, że targi odbywają się w Pałacu, uderzyłem z dworca w pierwsze dostępne wejście i oczywiście skucha, nawet przed właściwym wejściem trudno było dostrzec odpowiednie oznakowanie.
Ogólnie... mało i ciasno, a gdy wpadali lokalsi to ruch z aparatem czy plecakiem wydawał się być nietaktem, dlatego cześć zdjęć robiłem w godzinach zamkniętych dla odwiedzających.
- Brak znajomości części osób na poszczególnych stoiskach odnośnie wyrobów jakie promują/sprzedają.
- Sala warsztatowa oddzielona jedna para drzwi które stale się otwierały i zamykały powodując zakłócenia z racji gwaru z sali sąsiadującej obok.
- Bilety (pieczątki) były sprawdzane tylko przy wejściu na obszar wystawowy jednak nie na sale wykładowe i warsztatowe.
- Problemy z nagłośnieniem.
- Filmy na maratonie przedstawiały bardzo zróżnicowanym poziom na co aktywnie reagowała publika.
+/- Jak na nasze warunki nie był źle ale miło było by móc się zgubić, a faktycznie były tylko 3 korytarze ze stoiskami.
+ Na prelekcjach momentami rozbrajająca atmosfera gównie ze strony widowni.
+ klimat
+ ludzie
Żeby nie zanudzać, poniżej tylko kilka fotek z powyższego zamieszania:
https://picasaweb.google.com/filet16/2011020506PodwodnaPrzygodaNurgres#
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz