Spotkania - spotkanie jaskiniowe z MAJKIM w Białymstoku Syrenka_013 - 19-05-2011, 15:34 Temat postu: spotkanie jaskiniowe z MAJKIM w Białymstoku
cytujac Jarka - zapraszamy
"W poniedziałek 23 maja o godzinie 19:00 będziemy mieli gościa, doświadczonego nurka i Instruktora nurkowań jaskiniowych, założyciela XDivers Teamu, Course Directora NAUI Michała Winka.
Zapraszam serdecznie wszystkich zainteresowanych tematem, obejrzymy film, zapoznamy się z konfiguracjami sprzętowymi w nurkowaniu jaskiniowym, jak również posłuchamy opowieści o akcjach nurkowych przeprowadzanych w jaskiniach. Michał odpowie Wam na pytania i rozwieje wątpliwości związane z nurkowaniami jaskiniowymi.
Więcej informacji na stronie delfinus.pl" Darek DYNAR - 20-05-2011, 16:06 Temat postu:
Heyka,
Jakie sa wasze namiary, adresik i fon, znajomi maj ochote na to spotkanko ale maj klopot z namierzsniem was w Bialym,
Pozdrawiam nseal - 20-05-2011, 19:51 Temat postu:
To niech wejdą na stronę delfinusa i skontaktują się z Jarkiem, który jest organizatorem tego spotkania, co za problem? Darek DYNAR - 21-05-2011, 02:35 Temat postu:
Hehehe, dobre
Czasami az brakuje takiego, troche znudzonego a przedewszystkim zniesmaczonego poziomem pytania goscia, w dobie ewolucji internetowej jak ktos wogule smie zadac pytanie w celach namiarowych, szczerze mowiac zabraklo tylko instrukcji obslugi wlaczania kompa i netu. Nseal, a mozesz dopuszczac w swojej zdolnosci pojmowania , ze czasami na forum ludzie po prostu pytajacy sie o namiar to oczekuja odpowiedzi typu : jest to ul.Baranowicka 118a, tel do Jarka to 501 505 554. Moze stojac w korku i logistycznie planujac swoj niedalaki i skompresowany czas po prostu oczekujac wsparcia bardziej mobilnych kolegow. W takich sytuacjach zbawienny jest post typu " no przeciez w necie masz namiar". Takie porady zachowaj w przyszlosci dla siebie , z podziekowaniem i zyczeniami bardziej merytorycznego podejscia w rozwiazywaniu problemow, udzielaniu porad a przedewszystkim dozowaniu sarkazmu w przyszlosci, grupa Gamoni nseal - 21-05-2011, 19:05 Temat postu:
Darek, Twój sarkazm jest nieuzasadniony.
"troche znudzonego a przedewszystkim zniesmaczonego poziomem pytania goscia"
Nie jestem zniesmaczony poziomem pytań, zwłaszcza na tym forum. Skąd ten wniosek? Znudzony zasadniczo też nie jestem
W końcu skoro zapytałeś na forum, równie sprawnie mogłeś użyć googla.
Ale ok, przepraszam skoro poczułeś się urażony - Ty lub Twoi znajomi. Nie było to moim zamiarem. Widać niefortunnie się wypowiedziałem. Po prostu zawsze byłem zwolennikiem "dawać wędkę a nie rybę"
Uzupełniając: z Baranowickiej mniej więcej na wysokości chłodni odbijasz jadąc od centrum w prawo, za chwilę po lewej widzisz budynek wykończony żółtym klinkierem. To tam
Za radę na przyszłość dziękuję, teraz popracuję nad moją zdolnością pojmowania