Wyjazdy nurkowe - Szukam partnera nurkowego z trojmiasta badz okolic pieluch78 - 20-07-2011, 09:47 Temat postu: Szukam partnera nurkowego z trojmiasta badz okolic
Witam! Nazywam sie Śmiejkowski Marcin. Moj stopien to aowd i jak narazie caly czas 10 nurkow . Mam 1 kolege nurka, jednak caly czas czasowo nie mozemy sie zgadac. Narazie pracuje w systemie zmianowym 2dni praca i 2 dni wolne, wiec przynajmniej 1 raz w tygodniu moglbym zanurkowac. Szukam kogos kto mieszka w trojmiescie badz okolic, bo sam jestem z Gdyni. Wiadomo nurkiem jestem poczatkujacym, wiec na poczatku chcialbym wykonywac nurki takie rekreacyjno-cwiczebne np. na jeziorach takich jak bieszkowice(male,duze-zawiat) badz klodno oraz pobliskie. Jezeli znalazby sie ktos bardziej doswiadczony to chetnie bym z taka osoba wybral sie na jakies wraki - no chyba ze dostepnosc do wraku bylaby bardzo latwa, a on by nie lezal na glebokosci przekraczajacej powiedzmy tych 10 metrow wtedy moglbym poplynac z osoba o podobnym doswiadczeniu jak moje. Chetnie bym zanurkowal tez w ZARNOWCU badz na TORPEDOWNI Pozdrawiam!! Jarek - 20-07-2011, 12:31 Temat postu:
Hej,
Jeśli masz chotę ponurkować, aczkolwiek niestety tylko na wrakach to zapraszam do nas na łódkę zawsze znajdzie się ktoś do pary Oczywiście wszystko w ramach posiadanych uprawnień. Pływamy co weekend a czasem i częściej. Startujemy z mariny w Gdyni więc masz blisko.