ako74 napisał/a: |
Mam pytanie czy będzie możliwość obejrzenia lub wysłuchania wykładów na forum? Piszę w imieniu osób, które bardzo by chciały wysłuchać wykładów, ale niestety w tym terminie nie będą mogły przyjechać na demo days. |
Kod: |
Zdecydowanie więcej niż na tych wykładach piszę na forum. Czasem nie jest to zrobione w formie "tabletki do połknięcia" i już... ale
Pkt 1. Opisałem bardzo dokładnie w temacie D22SE Pkt 3. Na ten temat zanudzam odkąd powstało forum |
Pozostaje pkt 2 - użycie tych wszystkich pokręteł w automacie, wpływ na zużycie gazu i narkozę - tutaj mogę obiecać, że przygotuję stosowny materiał jednak nigdy nie pokryje on ćwiczeń praktycznych i doświadczeń, które możemy zrobić w czasie spotkania.
Ako 74 - trzymaj mnie za słowo - zanim przejdziemy do szczegółów warto zapoznać się z przyklejonymi tematami w dziale Automaty . |
Niezależnie od tego co zamieszczę na forum, będzie mi bardzo miło spotkać się z wszystkimi chętnymi - jeżeli zabierzecie ze sobą swój sprzęt chętnie popracuję z Wami nad jego przygotowaniem do łatwiejszego wykorzystania wszystkich drzemiących w nim możliwości . |
Zgadzam się z Tobą Ale wykłady to interakcja ze słuchaczami, którzy zadają pytania i proszą o rady. Właśnie, dlatego warto wysłuchać lub obejrzeć wykład. |
Mam tylko nadzieję, że starczy Ci czasu dla wszystkich chętnych. |
Wojtek Filip napisał/a: |
Od dawna nurtuje mnie sprawa nieumiejętnego doboru sprzętu, co w konsekwencji powoduje niepotrzebne wydatki na nasze nie tanie hobby - "Jak skorzystać z dobrodziejstw automatu" to zaledwie kawałek materiału, który chciałbym przekazać. |
Wojtek Filip napisał/a: |
Pozostaje chyba zorganizowanie jakiegoś spotkania w Twojej okolicy? |
Granzynnka napisał/a: |
jakieś zdjecia ze spotkania już są? |