Forum Dive Trek Group

Kursy i szkolenia - kurs SideMount OW

Krzysztof Starnawski - 14-09-2011, 08:58
Temat postu: kurs SideMount OW
W najbliższą sobotę ( 17.09 ) na Zakrzowku będę prowadził kurs SiddeMount OW. Jedna osoba z przyczyn losowych się wycofała więc mam jeszcze dwa wolne miejsca.. W czasie szkolenia kursant korzysta z naszego kompletnego sprzętu ( uprząż, worek, dwa automaty 2 butle. Kompletną uprząż też można zakupić u nas zaraz po kursie.
Na szkoleniu możesz nauczyć się : poprawnej konfiguracji, wyważenia i wytrymowania, zasad zarządzania gazami, technik pływania oraz elementów autoratownictwa

Cena szkolenie 600 pln za dzień szkoleniowy ( w cenie gazy, butle, i cały sprzęt do SideMountu)
Kompletna uprząż z workiem 1850 PLN
Przy zakupie sprzętu wraz z kursem zniżka 10% na sprzęt i szkolenie
pozdrawiam

Krzysiek Starnawski
instruktor IANTD, FFS, CMAS
Adam Jaworski - 14-09-2011, 09:04
Temat postu:
Co to jest za patent z mocowaniem kompasu, ktorego uzywasz? Mozesz dac jakas blizsza fotke?
Krzysztof Starnawski - 14-09-2011, 09:13
Temat postu:
kawałek plastiku wyciety z baniaka po wodzie destylowanej. Przypomina litere T. Stary patent którego nauczyłem sie z 15 lat temu we Francji
Krzysztof Starnawski - 21-09-2011, 12:58
Temat postu:
No i już po pierwszym szkoleniu SideMount Open Water na Zakrzówku.
Poniżej pare fotek ze szkolenia.
W najbliższy weekend (24,25 wrzesień) kolejne szkolenie na które są jeszcze wolne miejsca i uprzejmie zapraszam.
Przypominam że całe szkolenie prowadzimy na naszym sprzęcie specjalistycznym (butle , automaty, uprzęże Sidemount) którego wynajęcie jest wliczone w cenę kursu
Wiecej fotek w dziale galerai na stronie www.dualrebreather.com

Krzysiek Starnawski
Instruktor cave IANTD, CMAS, FFS

Darek DYNAR - 27-09-2011, 13:00
Temat postu:
Heyka
Trzeba Ci przyznać , że umiesz zaszczepić bakcyla, o ile mnie do side mounta nie trzeba bylo namawiać cheers to Monia zaczynała kurs z mieszanymi uczuciami Rolling Eyes Efekt...ano tak skutecznie mi ja zbałamuciłeś, że teraz same koszta, nowe flaszki, automaty, przewodziki etc etc...ech i nówka twin do śmieci scratch Ostrzegam !!!! Bo to chyba gdzieś na stronie małymi literami jest napisane !! Jak ktoś raz wskoczy w side mounta i posmakuje tego by "Starnaś" grozi to zwiazkiem konfiguracyjno- uczuciowym na dłużej cheers
Tak na poważnie to Krzysiek ma bardzo fajny warsztat, ciekawe rozwiazania oparte na swoich, niemałych doświadczeniach. Wiele osób mówi Polski Steve Bogart czy Martin, cóż ...moim skromnym zdaniem ( patriotyzm? Laughing ) pokusiłbym sie o odwrotność tego twierdzenia ( nie ujmujac nic wymienionym Wink ). Zdecydowanie polecam, szczególnie tym którzy dotychczas z uwagi na brak instruktorów SM na rodzimym rynku dochodzili do pewnych rozwiazań intuicyjnie. Laughing
Krzysztof Starnawski - 29-09-2011, 10:01
Temat postu:
Już w najbliższy weekend (1-2 październik) kolejne szkolenie Sidemount Opena Water.
Na dwudniowych zajęciach nauczymy Cię wszystkiego co potrzebne jest do bezpiecznego i skutecznego pływania z butlą umieszczoną z boku.
Pływając w tej konfiguracji oszczędzasz kręgosłup, znacznie szybciej możesz pływać z mniejszym wysiłkiem i będziesz miał dobre przygotowanie do nurkowań jaskiniowych i wrakowych.
W galerii na strone www.dualrebreather.com możesz obejrzeć zdjęcia z poprzednich szkoeń

Poniżej pare fotek poprzedniego szkolenia

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz