ElBacio napisał/a: |
Osoby przestraszone i zaciekawione dwoma karetkami pogotowania na Parkingu I i szukające sensacji informuję, iż żołnierze trenowali na rebreatherach i mieli pogotowie jako zabezpieczenie nurkowań. |
ElBacio napisał/a: |
Chciałbym podziękować Banana Divers, bo uratowali mi i moim partnerom weekend nurkowy. . |
Darek DYNAR napisał/a: |
Trzeba przyznać , że Jarek z Bannana Divers w ostatnim czasie wykonał kawał dobrej roboty i faktycznie , dzisiaj mamy doczynienia z bardzo profesjonalna baza. Moze przyjać i obsłużyć nurków na każdym poziomie wyszkolenia plus jest wypasiony we wszelaki szpej. |
Plotek napisał/a: | ||
IMHO to najlepsza baza w okolicy. Miła i profesjonalna obsługa, super atmosfera i dodatki ułatwiające życie jak np. podaż gazu do bagażnika |
Darek DYNAR napisał/a: |
Ja myślałem , że ty masz diesela |
Plotek napisał/a: |
akurat hel warto wcześniej zamówić bo popyt jest znikomy. |
budda napisał/a: |
Nie prawda, mocno wzrósł! |
IMHO to najlepsza baza w okolicy. |
Niestety akurat hel warto wcześniej zamówić bo popyt jest znikomy. |
czy ładowanie TMX na dłubanki nadal spotyka się z brakiem zrozumienia i akceptacji ? Razz czy też może i w tej kwestii jakiś progres nastąpił scratch |
slawek napisał/a: |
Cenowo Submariner jest zdecydowanie korzystniejszy. |
slawek napisał/a: |
No cóż..... może nie do końca najlepsza..... w okolicy. |
slawek napisał/a: | ||||
Podpadnę dla Jarka..... ale to zależy od typu nurkowań, i oczekiwań. Cenowo Submariner jest zdecydowanie korzystniejszy. A długi wąż miał Robert pierwszy o ile wiem.
No cóż..... może nie do końca najlepsza..... w okolicy. |
budda napisał/a: |
Ta sama chwała.No chyba, że masz układ. |
Adam Słucki napisał/a: |
...Fantastyczna atmosfera jest na każdym parkingu...choć nie przy każdym człowieku;)
Pozdrawiam. |