Forum Dive Trek Group

Kupię - Liquivision X1

Adam Frajtak - 24-06-2012, 12:15
Temat postu: Liquivision X1
Cześć,
Zdecydowałem się na zakup koputerka Liquivision X1 czy może mi ktoś polecić szybkiego,wiarygodnego, no i oczywiście taniego sprzedawcę ? ( może być zagraniczny) A może po prostu kupić przez stronę www Liquivision ?
Przemysław Kacprzak - 25-06-2012, 10:13
Temat postu: Re: Liquivision X1
Adam Frajtak napisał/a:
Cześć,
Zdecydowałem się na zakup koputerka Liquivision X1 czy może mi ktoś polecić szybkiego,wiarygodnego, no i oczywiście taniego sprzedawcę ? ( może być zagraniczny) A może po prostu kupić przez stronę www Liquivision ?

Witam,

Zapraszamy do naszego sklepu. Jestesmy oficjalnym oraz wylacznym dystrybutorem marki Liquivision w Polsce. Dzieki temu oferujemy cala game produktor Liquivision, szybki i sprawny serwis oraz bezplatne upgrade'y oprogramowania.
Oferujemy rowńiez mozliwosc wypozyczenia komputerow do testu przed zakupem.

Przemyslaw Kacprzak
Divemania.pl
Www.divemania.pl
+48691444481
Konrad Dubiel - 25-06-2012, 13:51
Adam Frajtak napisał/a:
Zdecydowałem się na zakup koputerka Liquivision X1 czy może mi ktoś polecić szybkiego,wiarygodnego, no i oczywiście taniego sprzedawcę ?

Na rebreatherworld jest używany za 850 EUR:
http://www.rebreatherworld.com/rebreather-accessories-and-dive-equipment-sale/43148-liquivision-x1-for-sale.html
Adam Frajtak - 25-06-2012, 17:06
pkacprzak napisał/a:
Jestesmy oficjalnym oraz wylacznym dystrybutorem marki Liquivision w Polsce.

Przemyslaw Kacprzak

No tak dlatego cena 5 450,00 zł Dlatego ja raczej nie szukam wyłącznego tylko działającego w absolutnie rynkowym i konkurencyjnym otoczeniu handlowym. Ale dzięki za info
Przemysław Kacprzak - 26-06-2012, 06:33
Adam Frajtak napisał/a:
pkacprzak napisał/a:
Jestesmy oficjalnym oraz wylacznym dystrybutorem marki Liquivision w Polsce.

Przemyslaw Kacprzak

No tak dlatego cena 5 450,00 zł Dlatego ja raczej nie szukam wyłącznego tylko działającego w absolutnie rynkowym i konkurencyjnym otoczeniu handlowym. Ale dzięki za info

Zadziwiajace. Cena X1 w polsce jest mocno zanizona aby umozliwic zakup jak najwiekszej ilosci klientom. Komputer ten kosztuje 1399 USD. Po doliczeniu VAT'u oraz cla powinien kosztowac ponad 6000 pln. Dlaczego wiec uwazasz, ze 5450 to za duzo ?

Przemyslaw Kacprzak
Michał Gryzio - 28-07-2012, 23:22
Temat postu:
Jak chcesz używke to Piotrek Duch z frogmena sprzedaje na allegro za 3,5tyś z oprogramowaniem.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz