Halcyon Explorer Wing 40LBS może być ?
był może ze 30 razy w wodzie.
800 pln - dobra cena czy nie bardzo ? (dla mnie nie bardzo, biorąc pod uwagę ile zapłaciłem )
Robert Borzymek - 18-07-2012, 17:39
Temat postu:
Proponuje nowe skrzydło DUX Caligo 15 Extreme http://underwater.pl/462-Skrzydlo-DUX-Caligo-15-Extreme.html
pozdrawiam
Robert
504162014
Wojtek A. Filip - 18-07-2012, 18:17
Temat postu:
Robert,
jako, że nie specjalnie się przejmujesz moimi prywatnymi wiadomościami, to pozwolę sobie napisać do Ciebie tutaj.
Napisz proszę, kiedy możemy się spodziewać z Twojej strony jakiegoś ciekawego, merytorycznego posta?
Jeżeli chcesz reklamować swój sklep, składać oferty konkretnym osobom - użyj do tego celu PW.
Dział komercyjny, gdzie możesz prowadzić wszelkiej maści akcje reklamowe, zamieszczać informacje o produktach, cenach zniżkach znajduje się na forum w innym miejscu - klik .
Aby zamieszczać posty reklamowe w tym dziale powinieneś zmienić nicka na prawdziwe imię i nazwisko.
Nie będę już tłumaczył Użytkownikom, Twoich działań na forum - nie mam z nimi nic wspólnego, nigdy ich ze mną nie uzgadniałeś.
Kolejna próba reklamy, takiej jak powyżej, będzie skutkowała zablokowaniem Twojego konta.
Wojtek Filip
(właściciel forum DTG)
Robert Borzymek - 19-07-2012, 08:41
Temat postu:
Witaj,
Przepraszam za moją nie uwagę. Usuń proszę mojego post w temacie - faktycznie powinienem wysłać informację na priv w tym wątku tak jak prosi autor pierwszego posta.
Pozdrawiam
Robert Borzymek
Wojtek A. Filip - 19-07-2012, 20:25
Temat postu:
Robert - dziękuję.
Pozdrawiam,
Wojtek
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz