Forum Dive Trek Group

Kupię - kupię worek do twina 2x12

Maria Renk - 18-07-2012, 11:25
Temat postu: kupię worek do twina 2x12
Witam
Poszukuję używanego, niedrogiego worka pod twina 2x12. Proszę o kontakt mailowy isiarenk@wp.pl
Pozdrawiam
Maria Renk
Marcin Klimczuk - 18-07-2012, 13:05
Temat postu: Re: kupię worek do twina 2x12
Ichacha napisał/a:
Witam
Poszukuję używanego, niedrogiego worka pod twina 2x12. Proszę o kontakt mailowy isiarenk@wp.pl
Pozdrawiam
Maria Renk

Halcyon Explorer Wing 40LBS może być ?
był może ze 30 razy w wodzie.
800 pln - dobra cena czy nie bardzo ? (dla mnie nie bardzo, biorąc pod uwagę ile zapłaciłem Razz )
Robert Borzymek - 18-07-2012, 17:39
Temat postu:
Proponuje nowe skrzydło DUX Caligo 15 Extreme http://underwater.pl/462-Skrzydlo-DUX-Caligo-15-Extreme.html

pozdrawiam
Robert
504162014
Wojtek A. Filip - 18-07-2012, 18:17
Temat postu:
Robert,
jako, że nie specjalnie się przejmujesz moimi prywatnymi wiadomościami, to pozwolę sobie napisać do Ciebie tutaj.
Napisz proszę, kiedy możemy się spodziewać z Twojej strony jakiegoś ciekawego, merytorycznego posta?

Jeżeli chcesz reklamować swój sklep, składać oferty konkretnym osobom - użyj do tego celu PW.

Dział komercyjny, gdzie możesz prowadzić wszelkiej maści akcje reklamowe, zamieszczać informacje o produktach, cenach zniżkach znajduje się na forum w innym miejscu - klik .
Aby zamieszczać posty reklamowe w tym dziale powinieneś zmienić nicka na prawdziwe imię i nazwisko.

Nie będę już tłumaczył Użytkownikom, Twoich działań na forum - nie mam z nimi nic wspólnego, nigdy ich ze mną nie uzgadniałeś.
Kolejna próba reklamy, takiej jak powyżej, będzie skutkowała zablokowaniem Twojego konta.

Wojtek Filip
(właściciel forum DTG)
Robert Borzymek - 19-07-2012, 08:41
Temat postu:
Witaj,

Przepraszam za moją nie uwagę. Usuń proszę mojego post w temacie - faktycznie powinienem wysłać informację na priv w tym wątku tak jak prosi autor pierwszego posta.

Pozdrawiam
Robert Borzymek
Wojtek A. Filip - 19-07-2012, 20:25
Temat postu:
Robert - dziękuję.

Pozdrawiam,
Wojtek

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz