Kupię - Pierścień do Kallweit Dryglove Paweł Żołynia - 18-07-2012, 11:53 Temat postu: Pierścień do Kallweit Dryglove
Witam - podczas ostatniego nurkowania zgubiłem jeden taki pierścień. Może ktoś ma do sprzedania takowy. Chodzi dokładnie o ten na zdjęciu ( zewnętrzny, który łączy się z rękawicą).
Wojtek A. Filip - 18-07-2012, 18:30 Temat postu:
Cześć Paweł.
Jeżeli mnie oko nie myli, to miał takie do odsprzedaży bPiotrek - zaatakuj go na forum.
Pozdrawiam,
Wojtek Paweł Żołynia - 23-07-2012, 09:47 Temat postu:
Temat załatwiony - dzięki Wojtek za podpowiedź a Piotrkowi dzięki za udaną transakcję. Teraz mam wszystkie części na zapas amigo - 13-08-2012, 15:39 Temat postu:
ludzie...podłączę się do postu..a może ma ktoś ten o-ring na na pierścień...szukam i szok!
poz
ps.Paweł jak ci się sprawują te rękawice? bo ja chyba zmienię na inne. za często podciekają a na 4--stce to bankowo. może używasz jakiegoś sposobu na nie... Paweł Żołynia - 13-08-2012, 20:04 Temat postu:
Dziwne, moje podciekały raz z mojej winy a dokładnie z winy kłaka z sierści, który przykleił się do o-ringu. Jak na razie wszystko OK, stosuję oryginalne o-ringi i jest wszystko w porządku. Od czasu do czasu smaruję smarem silikonowym (nie polecam smarować o-ringów mocujących pierścień do manszet) bo można zgubić pierścień