Forum Dive Trek Group

Przejazdy i transporty - transport twina Jaworzno-Trójmiasto

Agnieszka Kostrzyńska - 06-09-2012, 08:45
Temat postu: transport twina Jaworzno-Trójmiasto
Cześć
Szukam kogoś, kto w przyszłym tygodniu (10-14.09) mógłby przewieźć twinset z Jaworzna do Trójmiasta. W zamian za transport krótkie spotkanie z WF 8)

Aga
Maciek Orłowski - 06-09-2012, 08:58
Temat postu:
Jak nikogo nie znajdziesz, to mogę pomóc w pierwszy weekend października.
Pozdrawiam,
Maciek
Marcin Tracz - 07-09-2012, 10:01
Temat postu:
Jestem z łódzkiego, będę na Koparkach najbliższy weekend 8 i 9 września. Znajdź kogoś z Łodzi lub okolic kto zawiezie twin dalej i po kłopocie salut
klon - 07-09-2012, 10:20
Temat postu:
jakby ten twin się "jakimś przypadkiem" znalazł w Poznaniu to 13-go jadę do Jastarni - mogę podrzucić... niestety przez Łódź nie jadę Sad
Wojtek A. Filip - 07-09-2012, 14:04
Temat postu:
Sprawa się trochę zmieniła.
Twin Agnieszki jest u mnie w Warszawie - od poniedziałku będę na Koparkach, więc mógłbym go tam zabrać i jeżeli pojawiłby się ktoś jadący do 3M - to prośba jest nadal aktualna.

Plan B
Zostawiam twina w Warszawie i jeżeli ktoś będzie mógł pomóc, odbiera go z Wawy.
Z moje strony dodatkowa prośba:
Do twina Agi chciałbym dołożyć mojego 2x20l i jednego stage S080.

Oczywiście priorytet to twin Agnieszki.

Pozdrawiam,
Wojtek
Darek DYNAR - 07-09-2012, 17:23
Temat postu:
Jadę nad Bałtyk, do 3M w środę, nie ma sprawy mogę go podrzucić. Nie wiem ile mi się zmieści. Napewno jeden twin plus stage, jak towarzystwo zadecyduje,że skutery be to może i Twoje dotargam.Złapię się z Tobą Wojtku telefonicznie w poniedziałek.
Pozdrawiam Darek
Wojtek A. Filip - 09-09-2012, 21:22
Temat postu:
No i wszystko załatwione.

Darek, poniżej pasażerowie:

Wielkie dzięki za pomoc.
Wojtek
Darek DYNAR - 15-09-2012, 10:59
Temat postu:
nieraz bycie uprzejmym i pomocnym szybko nam się zwraca. Dzięki temu, że udało mi sie wygrzebać trochę miejsca w samochodzie to odbiorca powyższego żelastwa mógł pomóc na ten przykład mi, gdzie skleroza nie boli i przed wypłynięciem na Bałtyk to i owo było mocno nieobecne scratch . Dzięki Krzychu i do miłego salut
Wojtek A. Filip - 15-09-2012, 20:10
Temat postu:
Darek - raz jeszcze bardzo dziękuję.

Wojtek
Krzysiek Niecko - 15-09-2012, 21:27
Temat postu:
Cytat:
Dzięki Krzychu i do miłego

Nie ma problemu Smile Polecam się na przyszłość Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz