Forum Dive Trek Group

Wyjazdy nurkowe - 21.01.2006 Grupowy wyjazd na Czarnogłowy

kjar - 16-01-2007, 08:29
Temat postu: 21.01.2006 Grupowy wyjazd na Czarnogłowy
Na ostatnim spotkaniu SGFN zadecydowaliśmy o grupowym wyjeździe na nurkowanie na Czarnogłowach w najbliższą niedzielę (21.01). Zapraszamy wszystkich chętnych. Zarówno nurkujących jak i nie nurkujących.
W programie przewidziane są niegłębokie nurkowania od strony pomostu.
Jeśli pogoda dopisze, a starczy ochoty, to może po nurkowaniu zorganizujemy jakieś ognisko?

Startujemy (jak zwykle) o godz. 10.00 z parkingu przed Heliosami na osiedlu Słonecznym. Przyjazd na miejsce w Czarnogłowach około godziny 11.00.
Kamil Orłowski - 16-01-2007, 16:59
Temat postu:
Hej. Jeżeli można się dołączyć, to z chęcią wpadniemy na nurka z Trójmiasta. Dwie osoby.
kjar - 16-01-2007, 19:24
Temat postu:
oz napisał/a:
Hej. Jeżeli można się dołączyć, to z chęcią wpadniemy na nurka z Trójmiasta. Dwie osoby.
Oczywiście, że można. Wiecie jak trafić ?
Kamil Orłowski - 16-01-2007, 23:49
Temat postu:
Właściwie to prosiłbym o wskazówki jak dojechać do owego pomostu od fabryki.
Czy to południowo-wschodni brzeg, tam gdzie jest zatopiony las? Jeżeli tak, to trafimy.
Łukasz Błażejewicz - 17-01-2007, 14:19
Temat postu:
Chęci są ..... Smile

Ale transportu brak no i butli jak narazie Sad Sad

Ale wszystkim życze miłego nura....

Pozdrawiam
Łukasz
kjar - 17-01-2007, 23:20
Temat postu:
oz napisał/a:
Właściwie to prosiłbym o wskazówki jak dojechać do owego pomostu od fabryki.
Czy to południowo-wschodni brzeg, tam gdzie jest zatopiony las? Jeżeli tak, to trafimy.
Pomost (a właściwie jego pozostałości) znajduje się na wprost jadąc od strony fabryki. Zamiast skręcać w lewo aby dojechać do wejścia "od strony lasu", należy przejechać prosto niewielki odcinek drogi prowadzącej na miejsce za szlabanem. Stoją tam wiaty parkingowe. Jezioro jest na wprost kilkadziesiąt metrów dalej.
kjar - 17-01-2007, 23:23
Temat postu:
boozy napisał/a:
Chęci są ..... Smile
Ale transportu brak no i butli jak narazie Sad Sad
15-stka by się znalazła. Czy czegoś jeszcze potrzebujesz?
Jeśli dotrzesz na parking przed Heliosy, to dalszą część transportu da się już jakoś załatwić.
kn_dlugi - 18-01-2007, 00:39
Temat postu:
No i ekipa Stargardzka też dołączy. Będzie nas na pewno 2, choć nakłaniamy większą ekipę. Trzeba też będzie wystawić "służbę na oku" nad jeziorkiem. Szyby w autach drogie są, a młodzież lokalna chyba uznaje to za główną rozrywkę z nurkujących.
Łukasz Błażejewicz - 18-01-2007, 17:59
Temat postu:
Nie wiem gdzie są "Heliosy" na osiedlu słonecznym....

Poza tym ciężko się tam dostać chyba autobusami...

Wiem tylko gdzie Centrum Słoneczne i Kaufland oraz Real.

Pozdrawiam
Łukasz
kjar - 18-01-2007, 19:22
Temat postu:
boozy napisał/a:
Nie wiem gdzie są "Heliosy" na osiedlu słonecznym.... Wiem tylko gdzie Centrum Słoneczne i Kaufland oraz Real.
200 m przed Centrum Słoneczne (jadąc z centrum Szczecina), prawie naprzeciwko Kauflandu jest parking przy Heliosach.
Bogen - 18-01-2007, 23:45
Temat postu:
Stawie się 8)
Piotr Bałazy - 21-01-2007, 21:39
Temat postu:
kjar napisał/a:
Zapraszamy wszystkich chętnych.

Serdeczne dzięki za fajnego, długiego nura. Szkoda, że widoczność nie dopisała zbytnio. Pozdrawia ekipa z Trójmiasta!
Kamil Orłowski - 21-01-2007, 22:02
Temat postu:
Również podziękował.

Kamil
kn_dlugi - 21-01-2007, 22:04
Temat postu:
Wiadomo że było fajnie. Jedynymi niezadowolonymi są tubylcy. Biedacy nie mogli sobie poćwiczyć rzutów osobistych a'la epoka lodowcowa Mr. Green Do zobaczenia na następnym nurku:) Dziękować Very Happy
kjar - 22-01-2007, 07:44
Temat postu:
I ja podziękuję wszystkim przybyłym za towarzystwo. Choć pogoda dopisała połowicznie, a widoczność pod wodą (jak na Czarnogłowy) wcale nie dopisała (2-4m), to jednak nurkowanie wyszło nam całkiem ciekawe.
Pozdrawiam i do następnego wspólnego wyjazdu

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz